Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

OCPP-kompatibel helhetslösning för offentlig laddning. Plug-and-play-enheter.

Olika lösningar finns tillgängliga för offentliga platser beroende på destination, kapacitet och behov av laddningshastighet. Den främsta fördelen med en snabbladdningsstation (DC 30-300kW) är betydligt högre laddningseffekt och därmed snabbare laddning. Snabbladdning ger komfort på långa resor, när batteriet kan laddas snabbt under ett kort stopp. Snabbladdningsstationer lämpar sig väl för till exempel allmänna parkeringsplatser, bensinstationer, taxioperatörer, bilhandlare eller t ex transportföretag.

Grundladdning (AC 11-22kW) är fortfarande den bästa lösningen för de flesta offentliga laddningar. Byggandet av laddstationer är möjligt till betydligt billigare kostnader än snabbladdning. Det går även att kombinera båda laddningsmetoderna med målet, då kan du använda fördelarna med båda laddningsmetoderna.

Wolttis onlinetjänst är mycket väl lämpad för offentlig laddning och erbjuder det bästa konceptet på marknaden för prissättning, lasthantering och högkvalitativ användarupplevelse och back-end systemhantering.

På våra offentliga laddningsplatser använder vi alltid laddningsenheter av högsta kvalitet så att vi kan erbjuda en pålitlig laddningslösning. När det gäller huvudprodukterna fungerar vi direkt som partner till fabriken (AC: Garo, Alfen, Keba, DC:Walbox), vilket möjliggör bästa support, längre garanti än normalt och till exempel underhåll på plats.

I systemet har vi satsat på driftsäkerhet. Alla produkter vi använder är fjärrstyrbara och det mesta av möjliga felsökningar kan göras på distans. Vi använder högkvalitativa komponenter, såsom Cisco fjärrkontrollswitchar, Teltonika telekommunikationsprodukter, ABB och Hager elektriska komponenter. Mobilanslutningen till laddarna är säkrad och vi kan flexibelt använda olika operatörers (Elisa, Dna, Telia) nätverk.

Systemet kan anpassas efter kundens behov eller integreras med vilket annat system som helst med hjälp av gränssnittet. Vår lösning är en modern öppen OCPP-lösning, till vilken det är möjligt att ansluta en obegränsad mängd elmätning (HAN/traditionell) samt relaterad lasthantering och optimering. Vi har också använt spotpriser under lång tid. Lösningen gör det möjligt att optimera användningen av vind- och solenergi samt V2G-laddning.

Vid offentlig laddning erbjuds användaren en gratis App (Apple/Android) som kan hantera praktiska ärenden kring laddning, t ex identifiering, övervakning av nedladdningar och betalningar med kreditkort.

Lär känna tillverkarna

Vi väljer marknadens ledande enhetstillverkare som partners,
som vi vet uppfyller våra egna kvalitetskrav.

Alfen Eve Double Pro-Line - Wolttinen

Alfen

 • Alfen är en av de största leverantörerna av offentliga laddare i Finland och Europa. Laddningsenheterna är designade för att erbjuda intelligenta funktioner som är lämpliga för både företagsbruk och hemladdning.
 • Även komplexa system kan implementeras med laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster.
 • Är kompatibel via molntjänsten Woltti. Med hjälp av tjänsten kan byggföreningars och företags system enkelt hanteras, till exempel vad gäller fakturering och lasthantering. Tjänsten inkluderar även Woltti-appen, som låter dig hantera din nedladdning.
 • Alfen är fokuserat på OCPP-enheter och kommer att vara bland de första att introducera nya tjänster. Kommer i början av 2023, t.ex. den första V2G AC-laddaren, Plug-and-Charge och batteristatus för AC-laddning. Laddarna är redan OCPP 2.01-kompatibla.
Wallbox Supernova 60/150 - Wolttinen

Wallbox Supernova

 • Supernova är Wallbox nya generation DC snabbladdare. Dess högre effektivitet och bättre tillförlitlighet maximerar drifttiden.
 • Supernova 60 och Supernova 150 är perfekta laddare för offentliga laddplatser och halvoffentliga parkeringsplatser i tätorter.
Wolttinen Smart Schuko Lataustolppa lämmityksellä - Wolttinen

Wolttine Smart Schuko

Wolttines Smart Schuko är det perfekta systemet för långsammare laddningsbehov

 • Långsam laddning 2 x 3,7kW och värme.
 • Säker och pålitlig anslutning, SIM 4G i varje inlägg.
 • 100 % Plug-and-play - Woltti onlinetjänst, enkel fakturering, lokal styrenhet, lasthantering på flera nivåer, Spotpriser.
 • Eftermontering möjlig t ex i Garo fall!

Keba

 • Keba är en av världens största och högsta kvalitetsladdartillverkare med ett brett utbud av produkter för bostadsrättsföreningar, företag och offentlig laddning.
 • Kebal-laddare är kompatibla med till exempel många solomriktare (t.ex. Fronius). Laddare används ofta i system som inkluderar producerad solel.
 • Även komplexa system kan implementeras med Keba-laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster. Det är möjligt att få en inbyggd mätare för Keba-laddare och laddningarna som görs på laddaren kan ses på skärmen på laddarhuset.
Fibox BluEV Latausasema 2x22kW - Wolttinen

Fibox

Fibox är en inhemsk utvecklare och tillverkare av högkvalitativa laddstationer.

Fibox laddstationer riktade till bostadsföretag och företag är designade för att vara lätta att använda både när det gäller installation och användning och de är gjorda för att hålla i alla väder.

Fibox-laddstationen är gjord för krävande förhållanden och säkerhet och tillförlitlighet har tagits i beaktande vid implementeringen.

Woltti onlinetjänst

 • Enkel och heltäckande onlinetjänst för hantering av billaddning för företag.
 • Webbtjänsten Woltti är en öppen OCPP-baserad implementering.
 • Tjänsten inkluderar applikationen Woltti APP och en separat fakturerings- och hanteringsvy, med vilken du enkelt kan göra fakturering, övervaka elförbrukningen, lägga till RFID-kort och användare samt övervaka elförbrukningen.

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.