Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Keba Laddningsenheter

Keba är en av världens största och högsta kvalitetsladdartillverkare med ett brett utbud av produkter för bostadsrättsföreningar, företag och offentlig laddning.

De viktigaste fördelarna med Kebas produktfamilj är användarvänlighet både vid installation och användning, mångsidighet för implementering av olika komplexa konfigurationer och säkerhet, som implementeras med intelligenta övervakningsfunktioner, vilket också för med sig långsiktig tillförlitlighet och kompromisslös kvalitet både när det gäller av material och tillverkning.

Keba laddningsstationer är kompatibla med många högkvalitativa solcellsväxelriktare (t.ex. Fronius). Keba-laddningsstationer används ofta i system som inkluderar solel.

Även komplexa system kan implementeras med Keba-laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster. Det är möjligt att få en inbyggd mätare för Keba-laddare och laddningarna som görs på laddaren kan ses på skärmen på laddarhuset.
Keba KeContact P30 latausasema - Wolttinen

Keba KeContact P30 laddstation

Keba KeContact P30 wallbox laddar alla el- och hybridfordon snabbt, enkelt och viktigast av allt säkert. Typ 2-kontakt, snabb 3-fasladdning.

En OCPP-kompatibel laddstation som du enkelt kan ansluta (Plug-And-Play) till Wolttis onlinetjänst.

Effektreduktion med en dip-switch, laddningseffekten kan justeras beroende på installationsplats från 2,3 kW till 22 kW (1x10 A - 3x32A).