Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Information om oss

Wolttinen Oy (Y-ID: 2655749-9) är ett finskt företag som utvecklar och säljer lösningar för laddning av elbilar. I vår verksamhet strävar vi efter att utveckla lättanvända och prisvärda system som gör att vi tillsammans kan elektrifiera trafiken och därmed vara delaktiga i kampen mot klimatförändringarna.

Ordförande i bolagets styrelse är Markku Hangasjärvi, som senast har arbetat som VD för Salcomp Oyj i 12 år. Marku har stor erfarenhet av laddare och under hans ledning har över 3 000 000 000 mobiltelefonladdare och hundratusentals andra laddare och strömkällor producerats. Vi tror att Markus kunskap om laddare och expertis inom OEM-tillverkning ger oss en stor konkurrensfördel.

Bolagets VD är Perttu Pitkänen, som har lång erfarenhet av OEM-tillverkning, grossist, mjukvaruutveckling och näthandel. Vi använder Perttu Pitkänens erfarenhet av att leda säljorganisationer och inom affärsutveckling.

Vårt mål är att vara en mycket betydande aktör när det kommer till laddstationer och system. Vi har nu redan betydande kunder och gott om installerade laddare i olika delar av Finland. Vi gör hela tiden vår egen produktutveckling och målet är att ha en enhetlig produktfamilj som är lätt att hantera. Vi har satt höga kvalitetskrav för alla aktiviteter. Vi säljer individuella laddare och laddlösningar till företag, bostadsrättsföreningar, elbutiker och andra grossistkunder samt publika laddstationer. Vi har specialkompetens i krävande miljöer, t.ex. från lasthantering på flera nivåer, elmätningslösningar, solel och laddningsoptimering till Spotpris.

Våra produkter är säkra och av hög kvalitet, och de har alltid det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden. Vårt mål är alltid vänlig, snabb och sakkunnig service.

Vi är en del av Vastuu Groups Luotettava Kumppani-program och vi betalar alla våra skatter till Finland.