Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

För smart laddning, Woltti onlinetjänst (OCPP) och lättinstallerade Plug-And-Play laddstationer

Wolttinen erbjuder elentreprenörer och konstruktörer en kostnadseffektiv och enkel lösning för implementering av laddningssystem.

Laddningsenheterna i vårt urval kommer från marknadens ledande enhetstillverkare och vår egen mjukvaruutveckling säkerställer ett enkelt sätt att implementera funktionella elbilsladdningslösningar på nyckelfärdig basis – endast elarbete krävs.

Vårt system stödjer t.ex. Spotprissättning och uppmätt lasthantering även för HAN-hamnar. App för slutanvändaren (Apple/ Android), som du kan använda för att enkelt hantera ärenden som rör praktiska nedladdningar. I mätlösningen är det möjligt att använda direktmätning eller med strömtransformatorer max. 600A.

Den OCPP-baserade onlinetjänsten Woltti fungerar sömlöst med OCPP-laddstationer, vilket innebär att de är 100 % Plug-and-Play- klara, inklusive 4G-anslutning och färdig nätverkstjänstkonfiguration, så det krävs endast elarbete för att implementera ett komplett laddningssystem .

Vi fungerar som fabrikens partner och importör för Garo, Alfen, Wallbox och Kebalators. Du får helhetslösningen med laddare och nav färdigmonterade, samt teknisk support för att hjälpa försäljning och även för genomförande av installationsprojekt.

Vi är bekanta med olika system och har implementerat olika infrastrukturlösningar, till exempel med Canalis-skenor, Wago flatkabel och den traditionella laddcentralsmodellen. Vi har även vår egen långsamladdningslösning med mobilanslutning, Smart Schuko, som du kan koppla till samma system med t ex Garo-laddare. Detta ger flexibilitet och du kan också dra nytta av den redan byggda kedjade infrastrukturen, om kablaget räcker för laddningsbehovet vad gäller lasthantering.

Vi konsulterar gärna konstruktörer om tekniskt krävande laddningslösningar, till exempel dynamisk lasthantering och fakturering. Vi har arbetat med nedladdningar under lång tid och vi kan också hjälpa till med liknande problem.

Endast elarbete behövs!

Enkla plug-and-play-laddningsstationer

Kostnadseffektiva lösningar för entreprenörer och projektörer, begär offert!

Garo laddare

De smarta Garo-laddstationerna är hållbara, användarvänliga och dessutom gjorda för att möta framtidens behov. Produktfamiljen Garo Entity Pro är perfekt lämpad för alla laddningsbehov för ett bostadsföretag eller företag.

 • Den nya Garo Entity Pro-laddningsstationen är OCPP-kompatibel, kedjabar, 4G SIM-kortplats, Ethernet, WiFi mesh, RFID-läsare och intern kWh-mätare eller synlig MID-godkänd kWh-mätare. Valfri dynamisk lasthantering på flera nivåer.
 • En snygg monteringssockel och ett skyddande lock finns för laddningsberedskap, så att stationer enkelt kan läggas till senare utan elarbete (Hotswap).
 • 100 % Plug-and-play och 100 % kompatibel med Wolttis onlinetjänst! (t.ex. spotpriser, tillgång på solel, optimering)

Alfen Laddningsenheter

Alfen är en av de största leverantörerna av offentliga laddare i Finland och Europa. Laddningsenheterna är designade för att erbjuda intelligenta funktioner som passar såväl bostadsföreningar, företagsbruk som hemladdning.

 • Även komplexa system kan implementeras med laddare, inklusive lokal lastfördelning, uppmätt dynamisk lastfördelning och molntjänster.
 • Operatörsoberoende Alfe-enheter är helt OCPP-kompatibla.
 • 100% Plug-and-play - Woltti onlinetjänst, Spotpriser, tillgång till solel, optimering, RFID, QR-koder, App.

Wolttine XL Pro Wallbox

Wolttinen XL Pro är en OCPP-kompatibel elbilsladdare för upp till 22kW smart laddning.

 • Den operatörsoberoende Wolttinen XL Pro är helt OCPP-kompatibel.
 • Säker och pålitlig anslutning, ethernet eller SIM 4G.
 • 100% Plug-and-play - Woltti onlinetjänst, lasthantering, Spotpriser, RFID, QR-koder, App.

Wolttine Smart Schuko

Wolttines Smart Schuko är det perfekta systemet för långsammare laddningsbehov

 • Långsam laddning 2 x 3,7kW och värme.
 • Säker och pålitlig anslutning, SIM 4G i varje inlägg.
 • 100 % Plug-and-play - Woltti onlinetjänst, enkel fakturering, lokal styrenhet, lasthantering på flera nivåer, Spotpriser.
 • Eftermontering möjlig t ex i Garo fall!

Den mest mångsidiga på marknaden

Woltti onlinetjänst

OCPP-baserad molntjänst, lasthantering, solcellsladdning, Spotpriser, enkel fakturering och mångsidiga maskeringsmetoder.

En kostnadseffektiv öppen OCPP-baserad billaddningslösning för bostadsrättsföreningar, företag och offentlig laddning.

Systemet kräver inget långsiktigt engagemang och planering och installation av helheten är enkel, lokal lasthantering är också möjlig.

Det är möjligt att ansluta ett brett urval av OCPP-kompatibla laddstationer till Wolttinens egen OCPP-baserade Woltti onlinetjänst. Vissa av stationerna är 100% Plug-and-Play inklusive till exempel ett internt SIM-kort (4G) och färdig konfiguration av nätverkstjänsten, så det behövs bara elarbete!

Wolttis onlinetjänst garanterar enkel och prisvärd användarspecifik övervakning och fakturering. Det enklaste faktureringssystemet på marknaden. Möjligheten att betala för nedladdningar med kreditkort eller att lämna faktureringen i sin helhet till oss.

Ger entreprenörer ett enkelt sätt att sälja och installera laddningssystem.

Egenskaper

 • Skräddarsydd för komplett laddning, som även möter framtidens behov.
 • Egen mjukvaruutveckling och möjlighet till anpassning, t.ex. till olika faktureringssystem och olika servicepaket för fastighetsskötare och underhållsföretag.
 • Enhetsuppdatering med hjälp av onlinetjänsten.
 • Flexibel fakturering och mångsidiga betalningsalternativ för elbilsladdningssystem.
 • Med hjälp av intelligent lasthantering kan elförbrukningen styras.
 • Tjänsten möjliggör månadsprissättning även för laddare. Det finns även möjlighet till en månadsavgiftsfri modell.
 • Lätt att planera och implementera, 4G-anslutning i Plug-and-Play-implementering. Annars är det också Ethernet
  möjlig.
 • Kunden bestämmer alltid elprissättning.

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter, tjänster och begär ett erbjudande!

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Vårt mål är att erbjuda enkla plug-and-play-lösningar för elentreprenörer och konstruktörer, då behövs endast elarbeten!

Fråga gärna mer om våra produkter, tjänster eller be om ett erbjudande!