Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

?

Bostadsbolag och fastighetsförvaltare

Begär offert för hela paketet. Vi designar en lösning som är rätt för dig. Vi gör nästan alltid kartläggningen kostnadsfritt!

?

Produkter för företag

En enkel och prisvärd lösning för företaget. Vi hjälper dig att välja rätt lösning för ditt företag. Spotladdning för tjänstebilar. Fråga vår expert om lösningen!

Offentlig nedladdning

Vi levererar den bredaste öppna OCPP-lösningen på marknaden. Alla betalningsmetoder, enkel app och spårning. Fråga också om hyresmodellen. Vi kan konsultera även i krävande ärenden.

?

Laddstation hemma

Vi erbjuder de bästa laddningsenheterna för hemladdning till ett överkomligt pris. Vi importerar våra huvudprodukter själva, det är därför vi kan erbjuda den bästa servicen och priset!

Marknadens ledande enhetstillverkare

Vi har satt höga kvalitetskrav på all vår verksamhet och det gäller även de produkter vi representerar. Vi arbetar direkt med tillverkaren så att vi definitivt kan erbjuda den bästa supporten och lösa även svåra frågor.


Produkterna vi använder i OCPP-system är redan konfigurerade Plug-and-Play på fabriken. Detta innebär enkel installation och tillförlitlig drift.

Laddningslösningen är en helhet

Vi är specialiserade på avgiftssystem för bostadsrättsföreningar, företag och offentliga anläggningar, och speciellt på lasthanteringslösningar.

Antalet laddfordon ökar ständigt och vi erbjuder heltäckande elbilsladdningslösningar som fungerar nu, och även i framtiden! Vi har varit verksamma länge och kan även hjälpa till med tekniskt krävande projekt.

Skräddarsydda lösningar för alla byggsamhällen - Gratis kartläggning!

Vi är specialiserade på bostadsrättsavgiftssystem och speciellt lasthanteringslösningar. Från oss får du enkel och prisvärd användarspecifik spårning och marknadens enklaste fakturering. En stor fördel med Woltti-systemet är full OCPP-kompatibilitet, så du är inte bunden till en laddaretillverkare eller molntjänstleverantör.

Med hjälp av systemet är det även möjligt att koppla solenergisystem till billaddning, att hantera även komplexa lasthanteringslösningar (t.ex. lasthantering på flera nivåer) och att använda Spot-elpriser i optimering och fakturering.

Enkla lösningar för små och stora företags laddningsbehov

Att ladda en elbil under arbetsdagen ger ett mervärde för både anställda och kunder, speciellt eftersom inte alla har möjlighet att ladda hemma. För företagsförare kan du även erbjuda enheten och enkel skattegodkänd hemladdning till Spotpriser.

Genom att erbjuda laddningsalternativet deltar även ditt företag i kampen mot klimatförändringarna. Vårt system är byggt enligt industristandardprotokollet (OCPP). Det låter dig enkelt behålla nedladdningsrättigheter och priset för nedladdning per användare och hantera belastningen. På nästan alla destinationer kommer lasthantering att bli nödvändig åtminstone i framtiden när antalet elbilar ökar.

Du kan också enkelt erbjuda laddning till dina kunder med kreditkort eller kostnadsfritt. Vår prismodell möjliggör spotpriser och många komplexa modeller för olika behov.

Mångsidiga lösningar för offentlig laddning

Offentliga laddstationer är lätta att implementera med det öppna OCPP-systemet. Hos oss kan du få enheter med bakgrundssystem lämpliga för grundladdning (11-22kW) eller snabbladdning (30-300kW).

Offentliga laddstationer kan enkelt användas med Woltti-applikationen. Tack vare vårt eget utvecklingsarbete och genom att utnyttja API:t kan vårt system enkelt integreras med nästan alla externa system efter kundens behov.

Vi kan hjälpa till om du vill ha en samarbetspartner för ett effektivt utnyttjande av laddsystem och sol- eller vindenergi eller till exempel användning av spotpriser vid optimering/fakturering.

Vi genomför ett omfattande utvecklingsprojekt för användning av elbilsbatterier vid lastbalansering och optimering av elnätet. Det är redan möjligt att använda V2G-teknik och vi är redo för kommersiella tillämpningar när bilarna stödjer detta.
Våra tekniska experter berättar gärna mer om framtidens teknologier och deras kommersiella utnyttjande inom området förnybara energiformer, optimering och elektroniska transporter.

Smart laddning

Marknadens mest mångsidiga OCPP-kompatibla onlinetjänst för smart laddning!

Med Woltti-systemet hanterar du debitering, fakturering och last i alla storlekar av objekt.

Det enklaste faktureringssystemet på marknaden. Dynamisk lasthantering på flera nivåer.

I systemet är det möjligt att betala för nedladdningar med kreditkort eller lämna faktureringen i sin helhet för oss att hantera.