Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Produkter och lösningar för bostadsbolaget

Vi erbjuder skräddarsydda laddlösningar för bostadsföretagens små eller stora laddbehov, allt från krävande lasthanteringslösningar, uppkoppling av solenergisystem till billaddning. Kärnan i hela vår verksamhet är högkvalitativ utrustning och skräddarsydda lösningar, och vår egen mjukvaruutveckling garanterar en perfekt fungerande konfiguration, lär känna Woltti-systemet här.

Vi är specialiserade på bostadsrättssystem och speciellt lasthanteringslösningar. Från oss får du enkel och prisvärd användarspecifik spårning och fakturering (Woltti mjukvara).

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar ett enkelt sätt att introducera laddningslösningar för elbilar, och Woltti-systemet vi utvecklat är perfekt OCPP-kompatibelt, vilket innebär att din bostadsrättsförening inte är bunden till bara en enhetstillverkare eller molntjänstleverantör. Det mångsidiga Woltti-systemet möjliggör även solcellsladdningslösningar, den mest mångsidiga lasthanteringen på marknaden (inklusive tjänsten Woltti Meter, som kan mäta elförbrukning eller produktion på flera punkter), SPOT-prissättning för elförbrukning och marknadens enklaste faktureringssystem, vilket också gör att du enkelt kan hantera flera bostadsrättsföreningar.

Vår dynamiska lasthantering är mångsidig och möjliggör lasthantering på flera nivåer. Du kan ansluta mätare till systemet och få fullt utnyttjande av kapaciteten och samtidigt kan du övervaka byggföreningens elförbrukning, även från en skärm installerad i lobbyn.
Lättanvänd fakturering är möjlig utifrån Spotpriset, utifrån den genomsnittliga månadskostnaden eller till exempel utifrån bolagsstämmans beslut i efterhand. Faktureringsprogrammet är utformat så att det går att hantera flera poster enkelt.

Som i vår egen produktutveckling väljer vi på grund av våra krävande kvalitetskriterier endast de bästa operatörerna, entreprenörerna och utrustningstillverkarna inom sitt område som partners. Laddningsenheterna vi levererar är den absoluta toppen av sitt område.

Be om offert för laddstationer och installation, vi kommer gärna och tar en titt på sidan utan kostnad. Vi genomför även kartläggningar av laddstationsprojekt, på nästan alla platser krävs en förundersökning för att stödja beslutsfattande och hjälpa till vid eventuell budgivning.

Du kan lämna dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta vår försäljning så kan vi göra en kort förundersökning per telefon. I informationen nämns så exakt som möjligt adress, planerat antal laddstationer, effekt och annan eventuell tilläggsinformation samt om kartläggningen är gjord, dess rapport.

Lär känna tillverkarna

Vi väljer marknadens ledande enhetstillverkare som partners,
som vi vet uppfyller våra egna kvalitetskrav.

Alfen

 • Alfen är en av de största leverantörerna av offentliga laddare i Finland och Europa. Laddningsenheterna är designade för att erbjuda intelligenta funktioner som är lämpliga för både företagsbruk och hemladdning.
 • Även komplexa system kan implementeras med laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster.
 • Är kompatibel via Wolttis molntjänst. Med hjälp av tjänsten kan byggföreningars och företags system enkelt hanteras, till exempel vad gäller fakturering och lasthantering. Tjänsten inkluderar även Woltti-appen, som låter dig hantera din nedladdning.
 • Alfen är fokuserad på OCPP-enheter och kommer att vara bland de första att introducera nya tjänster. Kommer i början av 2023, t.ex. den första V2G AC-laddaren, Plug-and-Charge och batteristatus för AC-laddning. Laddarna är redan OCPP 2.01-kompatibla.

Garo

 • Garo är en av de största leverantörerna av laddningsutrustning i Finland.
 • Laddningsanordningen är särskilt lämplig för platser där lastfördelning baserad på mätning krävs.
 • Enheten kan anslutas omedelbart eller senare till den lokala lastfördelningen för en mätare som säljs separat, en RFID-modul eller en nätverksanslutning.

Wolttinen

 • En multifunktionsladdare som lämpar sig för olika laddkraftsbehov (villor, bostadsrättsföreningar, företag och parkeringshus).
 • Med Wolttinen Wallboxes kan du ladda alla elbilar korrekt och effektivt
 • Utmärkt kompatibilitet med Woltti onlinetjänst och app.
 • Högkvalitativ och prisvärd OCPP-kompatibel laddare

Keba

 • Keba är en av världens största och högsta kvalitetsladdartillverkare med ett brett utbud av produkter för bostadsrättsföreningar, företag och offentlig laddning.
 • Kebal-laddare är kompatibla med till exempel många solomriktare (t.ex. Fronius). Laddare används ofta i system som inkluderar producerad solel.
 • Även komplexa system kan implementeras med Keba-laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster. Det är möjligt att få en inbyggd mätare för Keba-laddare och laddningarna som görs på laddaren kan ses på skärmen på laddarhuset.
Wallbox Commander 2 - Wolttinen

Wallbox

 • Den populära Wallboxen designar och tillverkar sofistikerade
  elbilsladdningsanordningar för hushåll, bostadsrättsföreningar och även för allmän laddning.
 • Wallbox laddningslösningar för byggföreningar och företag erbjuder mångsidighet vad gäller användning, hanterbarhet och identifiering. Offentliga laddstationer erbjuder däremot supersnabbladdning i till exempel köpcentras parkeringshus.
ABB Terra AC 22kW Latausasema - Wolttinen

ABB

 • ABB tillverkar smarta och pålitliga elbilar
  laddstationer för hem, bostadsrättsföreningar, företag och allmän laddning.
 • ABB-produktfamiljen inkluderar kompakta och
  högkvalitativa AC-laddstationer för hem, bostadsrättsföreningar eller företag och
  pålitliga DC snabbladdningsstationer som erbjuder mycket snabb laddning på populära destinationer.
 • Alla ABB:s laddstationer är tillverkade enligt höga säkerhetsstandarder för att skydda både användaren och användaren
  också ett fordon.

Def

 • Ladda din elbil snabbt, säkert och tillförlitligt på Defas laddstationer. Defas mångsidiga enheter är fulla av funktioner som möjliggör både lasthantering och laddning enligt elpriser.
 • Defa laddstationer är tillverkade enligt höga säkerhetsstandarder för att skydda både användaren och fordonet. Laddningsenheterna är designade för att uppfylla de strängaste internationella el-, kvalitets- och säkerhetsstandarderna.

Woltti onlinetjänst

 • En enkel och heltäckande onlinetjänst för hantering av billaddning, med separat vy för fastighetsförvaltaren och bostadsrättsföreningen.
 • Webbtjänsten Woltti är en öppen OCPP-baserad implementering.
 • I tjänsten ingår Woltti-appen och en separat fakturerings- och förvaltningsvy för fastighetsförvaltaren, som gör att du enkelt kan fakturera flera bostadsrättsföreningar, övervaka elförbrukningen, lägga till RFID-kort och användare samt övervaka elförbrukningen.

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.