Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Woltti - Onlinetjänst för en bostadsrättsförening

Onlinetjänsten Woltti är programvara för smart nedladdning. Wolttis onlinetjänst prissätts alltid från fall till fall. Det går att avtala om fakturering och lastfördelning även utan fast månadsavgift. Erbjuder möjlighet till anpassning, t.ex. till olika faktureringssystem och olika servicepaket för fastighetsskötare och underhållsföretag.

I vår lösning sköts systemets anslutning till internet vanligtvis antingen med en fast Ethernet-kabel eller med ett IoT-mobilnät. WLAN är också möjligt, men som regel föredrar vi en trådbunden anslutning. Mobiltelefonnätverket designat för IoT-användning är också stabilt och pålitligt. Det viktigaste i en laddstation är pålitlig drift!

Systemet hanterar belastningen enligt överenskomna parametrar. Olika energikällor kan kopplas till systemet, t ex solenergi, och lastfördelningen kan vara antingen statisk eller kopplad till hela fastighetens elförbrukning (baserat på mätning av elförbrukning och anpassning av laddkapaciteten utifrån detta). .

Med Woltti-systemet får du betydande fördelar i samband med solelsystem och du kan till exempel använda dig av Solar-laddning. Systemet kan mycket flexibelt anpassas till olika behov.

I systemet ingår optimering av billaddning enligt till exempel din egen profil. Du kan välja till exempel UltraSaver-profilen, då laddar du endast med sol- eller vindel. Eller, om du vill, kan du också optimera nedladdningen baserat på priset. Bostadsbolaget kan använda faktureringssystemet för att fakturera debiteringstransaktioner till Spotpriser, så att partnernas status är lika (om Bostadsbolaget självt har Spotprissättning).

Vår främsta målgrupp är bostadsrättsföreningar och företag och du kan spara rejält med systemet. Nu är det olyckliga faktum att alla bostadsrättsföreningar måste tänka på elpriset på ett helt annat sätt, och billaddning är en av de största användningarna av elan i bostadsrättsföreningar. Dess användning är också unikt lämpad för optimering, eftersom laddningseffekten kan justeras steglöst med onlinetjänsten. Att föra över laddningen till en annan tidpunkt ger vanligtvis inga praktiska problem (jfr till exempel användningen av elektriska apparater i hemmet), men när du laddar med billig nattel kommer bilen fortfarande att vara i bruk på morgonen.

Fakturering av användare för laddning avtalas också alltid efter behov, dock deltar vi inte i elprissättningen och söker inte finansiera den. I ett bostadsbolag ska målet alltid vara att använda laddapparater på det mest kostnadseffektiva sättet, så sparar vi även på CO2-utsläpp. Det går att göra systemet så att det inte blir något arbete för bostadsrättsföreningen eller fastighetsskötaren alls utan eldebiteringen sköts automatiskt. Faktureringssystemet för vår onlinetjänst är dock utformat specifikt för behoven hos bostadsrättsföreningen och fastighetsförvaltaren, be om en demo. Systemet är riktigt lätt att använda och kan användas för att hantera flera bostadsrättsföreningar samtidigt.

Woltti onlinetjänst för fastighetsförvaltare

En enkel och heltäckande onlinetjänst för hantering av billaddning, med separat vy för fastighetsförvaltaren och bostadsrättsföreningen. Woltti onlinetjänst är en öppen OCPP-baserad implementering, fråga oss mer om fördelarna med detta. I onlinetjänsten Woltti ingår applikationen Woltti App och en separat fakturerings- och förvaltningsvy för fastighetsförvaltaren, som gör att du enkelt kan fakturera flera bostadsrättsföreningar, övervaka elförbrukningen, lägga till RFID-kort och användare samt övervaka elförbrukningen.

Det enklaste faktureringssystemet på marknaden. I systemet är det möjligt att betala för nedladdningar med kreditkort eller lämna faktureringen i sin helhet för oss att hantera.

Hos oss bestämmer bostadsbolaget alltid prissättningen själv och vi försöker inte göra någon marginal genom att sälja el. Av oss kan du även få SPOT-prissättning för bostadsrättsföreningar, om bostadsrättsföreningen har gjort ett Spot-prisavtal, och om du önskar kan du även optimera debiteringen utifrån priset.

Läs mer om tjänster för fastighetsförvaltare här

  Woltti onlinetjänst

  • Huvudmeny - Laddstationer, platser, laddningssessioner, användare, fakturering och grafik CO2.
  • Grafik – Du kan använda grafik för att övervaka elförbrukningen i bostadsrättsföreningen.
  • Användare - Lägg till användare och RFID-taggar enkelt.
  • Fakturering - Gör fakturering enkelt av bostadsrättsföreningen med de användare eller tid som du väljer. Du kan ändra bostadsrättsföreningens prissättning utifrån bolagsstämmans beslut.

  Faktureringsalternativ

  • A) Elanvändningsinformation levereras 1-4 gånger
   per år för fastighetsförvaltaren/byggföretaget antingen som Excel-fil eller ett lättanvänt användargränssnitt erbjuds för detta.
  • B) Användaren betalar för el i förskott med kreditkort
   (app), vi fakturerar bostadsrättsföreningen för elförbrukning 1-4 gånger per år.


  Woltti APP Applikation för användaren

  Med Woltti-applikationen kan du ta hand om dina nedladdningsbehov precis som du vill och övervaka antalet nedladdningar. Woltti-applikationen är ett populärt alternativ, men självklart kan du också starta laddningen med ett RFID-kort.

  I vårt koncept tillhör laddprissättning kunden som äger laddstationerna och vi möjliggör funktionalitet, enklast möjliga betalningsalternativ och flexibel användarspecifik prissättning.

  Solcellsladdning och optimering baserat på solel eller pris är också möjligt med vår tjänst.

  Det är viktigt för byggsällskapet, företaget och fastighetsförvaltaren att få rutinerna skötta utan ansträngning och för slutanvändaren är det viktigaste funktionaliteten och det är det vi bidrar till. Laddare måste på ett tillförlitligt sätt hantera laddning när det behövs.

  Skräddarsydda laddlösningar för bostadsrättsföreningar

  Laddningsenheter, tjänster och lasthantering

  Kontakta oss idag!

  Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt bostadsbolag.

  Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

  Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

  Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.