Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Allmän information för företag

Elbilar blir allt vanligare i Finland i snabb takt och samtidigt ökar behovet av att ladda elbilar.

Att ladda en elbil under arbetsdagen ger ett mervärde för både anställda och kunder. Med vårt system kan du lösa alla behov hos en tjänstebilsförare, inklusive laddning av tjänstebilen hemma och spotpriser. Genom att erbjuda laddningsalternativet deltar även ditt företag i kampen mot klimatförändringarna.

Wolttinen erbjuder företaget ett skräddarsytt paket för laddning. Vi går alltid öppet igenom systemet med företaget, så att det möter behov även i framtiden.

Vårt system är byggt enligt industristandardprotokollet (OCPP). Med den kan du enkelt upprätthålla nedladdningsrättigheter och hantera priset på nedladdningar per användare, hantera nedladdningsavgifter som du vill och hantera alla frågor som rör lasthantering.

När det gäller laddare erbjuder vi de bästa märkena som lämpar sig för affärsbruk, beroende på miljön. På företagsplatser använder vi främst Alfen- och Garo-laddare.

När det gäller våra huvudprodukter agerar vi direkt som partner till fabriken och som importör av produkterna och därför kan vi erbjuda en bättre service än normalt.

I systemet har vi satsat på driftsäkerhet. Alla produkter vi använder är fjärrstyrbara och det mesta av möjliga felsökningar kan göras på distans. Vi använder högkvalitativa komponenter, såsom Cisco fjärrkontrollswitchar, Teltonika telekommunikationsprodukter, ABB och Hager elektriska komponenter. Mobilanslutningen till laddarna är säkrad och vi kan flexibelt använda olika operatörers (Elisa, Dna, Telia) nätverk.

Skräddarsydda laddlösningar för företaget

Ladda enheter och tjänster som är perfekta för företaget

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt företag.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.