Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Kundrapporter och våra referenser

Vårt mål är att vara en ledande aktör inom laddstationer och system i framtiden. Vi har nu redan betydande kunder och gott om installerade laddare i olika delar av Finland. Målet med vår egen produktutveckling är att skapa en lätthanterlig enhetlig produktfamilj som passar för många olika behov. Vi erbjuder heltäckande laddlösningar för privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar, elbutiker och andra grossistkunder samt lösningar för offentliga anläggningar.

Tusentals laddstationer har sålts genom oss och vi har implementerat krävande laddlösningar för såväl bostadsrättsföreningar, företag, offentliga platser som hushåll. Vi är specialiserade på komplexa konfigurationer och krävande installationer, såsom uppmätt dynamisk lasthantering och koppling av solel till billaddning.

På denna sida kan du bekanta dig med de sammanställda kundrapporterna och våra referenser.

Kontakta oss idag!

Hör av dig och fråga mer om våra produkter eller beställ en kostnadsfri undersökning för ett bostadsföretag, företag eller offentliga anläggningar.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.