Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Fibox Laddningsenheter

Fibox är en inhemsk utvecklare och tillverkare av högkvalitativa laddstationer. Fibox laddstationer riktade till bostadsföretag och företag är designade för att vara lätta att använda både när det gäller installation och användning och de är gjorda för att hålla i alla väder.

Fibox-laddstationen är gjord för krävande förhållanden och säkerhet och tillförlitlighet har tagits i beaktande vid implementeringen. De tål både vinterstormar och sommarvärme. Fibox laddstationer är designade och tillverkade i Finland av europeiska komponenter av hög kvalitet.

De smarta funktionerna hos laddstationen Fibox BluEV, speciellt designad för bostadsrättsföreningar, företag och parkeringsplatser, gör den till den perfekta lösningen för många laddningsbehov. Den OCPP-kompatibla Fibax-laddaren kan anslutas till de vanligaste molntjänsterna, såsom Woltti-systemet. Med onlinetjänsten Woltti kan du hantera enheten och få rapport- och statistikhistorik, samt till exempel hantera tidtagning, lasthantering eller betalningstransaktioner. Laddaren har även inbyggd lasthantering, MID-certifierade energimätare och RFID-läsare för identifiering.

Fibox BluEV Laddstation 2x22kW

Denna laddstation är perfekt för bostadsrättsföreningar, företag och parkeringsytor och hallar, vid design och tillverkning av laddstationen har man särskilt uppmärksammat behoven hos fastighetsägare, parkeringsoperatörer, byggare, samt laddplatsoperatörer och bostadsrättsföreningar.

Högkvalitativa material och hållbara material, komponenter och mjukvarulösningar utvalda för tuffa nordiska förhållanden gör Fibox BluEV-laddstationen till en långvarig och kostnadseffektiv lösning för bostadsrättsföreningar och företag.