Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

OCPP-kompatibel helhetslösning för offentlig laddning. Plug-and-play-enheter.

Olika lösningar finns tillgängliga för offentliga platser beroende på destination, kapacitet och behov av laddningshastighet. Den främsta fördelen med en snabbladdningsstation (DC 30-300kW) är betydligt högre laddningseffekt och därmed snabbare laddning. Snabbladdning ger komfort på långa resor, när batteriet kan laddas snabbt under ett kort stopp. Snabbladdningsstationer lämpar sig väl för till exempel allmänna parkeringsplatser, bensinstationer, taxioperatörer, bilhandlare eller t ex transportföretag.

Grundladdning (AC 11-22kW) är fortfarande den bästa lösningen för de flesta offentliga laddningar. Byggandet av laddstationer är möjligt till betydligt billigare kostnader än snabbladdning. Det går även att kombinera båda laddningsmetoderna med målet, då kan du använda fördelarna med båda laddningsmetoderna.

Wolttis onlinetjänst är mycket väl lämpad för offentlig laddning och erbjuder det bästa konceptet på marknaden för prissättning, lasthantering och högkvalitativ användarupplevelse och back-end systemhantering.

På våra offentliga laddningsplatser använder vi alltid laddningsenheter av högsta kvalitet så att vi kan erbjuda en pålitlig laddningslösning. När det gäller huvudprodukterna fungerar vi direkt som partner till fabriken (AC: Garo, Alfen, Keba, DC:Walbox), vilket möjliggör bästa support, längre garanti än normalt och till exempel underhåll på plats.

I systemet har vi satsat på driftsäkerhet. Alla produkter vi använder är fjärrstyrbara och det mesta av möjliga felsökningar kan göras på distans. Vi använder högkvalitativa komponenter, såsom Cisco fjärrkontrollswitchar, Teltonika telekommunikationsprodukter, ABB och Hager elektriska komponenter. Mobilanslutningen till laddarna är säkrad och vi kan flexibelt använda olika operatörers (Elisa, Dna, Telia) nätverk.

Systemet kan anpassas efter kundens behov eller integreras med vilket annat system som helst med hjälp av gränssnittet. Vår lösning är en modern öppen OCPP-lösning, till vilken det är möjligt att ansluta en obegränsad mängd elmätning (HAN/traditionell) samt relaterad lasthantering och optimering. Vi har också använt spotpriser under lång tid. Lösningen gör det möjligt att optimera användningen av vind- och solenergi samt V2G-laddning.

Vid offentlig laddning erbjuds användaren en gratis App (Apple/Android) som kan hantera praktiska ärenden kring laddning, t ex identifiering, övervakning av nedladdningar och betalningar med kreditkort.

Laddningslösningar för offentliga platser

För parkeringshus, parkeringsplatser och andra allmänna platser

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt bostadsbolag.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.