Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Woltti onlinetjänst för företag

Vi har vår egen Woltti onlinetjänst, som är byggd enligt industristandarden (OCPP 1.6/OCPP 2.0) protokoll. Tjänsten möjliggör ett skräddarsytt paket för laddning, så att det även möter framtidens behov.

Woltti är ett öppet system till vilket enheter som stöder OCPP-protokollet kan anslutas. Erbjuder företag och byggbolag möjligheter att kontrollera kostnaderna även efter att systemet har installerats. Enheterna kan också uppdateras med hjälp av onlinetjänsten. Identifiering med hjälp av en applikation eller RFID-kort. Tjänsten innehåller även ett mycket lättanvänt användargränssnitt för tjänstehantering och fakturering.

Wolttis onlinetjänst prissätts alltid från fall till fall. Det går även att avtala om fakturering och lasthantering utan fast månadsavgift. Med tjänsten kan du enkelt behålla nedladdningsrättigheter och priset för nedladdning per användare, och hantera belastningen på ett mångsidigt och tillförlitligt sätt.

Wolttis onlinetjänst garanterar enkel och prisvärd användarspecifik spårning och fakturering, samt mångsidiga betalningsalternativ för elbilsladdningssystem. Det går även bra att sköta faktureringen i sin helhet genom oss. Företaget står dock alltid för prissättningen själv.

I vår lösning sköts systemets uppkoppling till internet vanligtvis antingen med en fast Ethernet-kabel eller med ett IoT-mobilnät. WLAN är också möjligt, men som huvudregel föredrar vi en trådbunden anslutning eller en anslutning med SIM-kort. Det mobilnät som är designat för IoT-användning är stabilt och pålitligt. Det viktigaste i en laddstation är pålitlig drift!

Woltti-systemets lasthantering är den mest avancerade på marknaden. Systemet hanterar lastfördelningen enligt överenskomna parametrar. Olika energikällor och även batterikapacitet kan kopplas till systemet. Lasthanteringen kan vara antingen statisk eller kopplad till hela fastighetens elförbrukning (uppmätt). Med intelligent lasthantering kan du styra elförbrukningen efter dina behov direkt från användargränssnittet.

Med Wolttinen-systemet får du betydande fördelar i samband med solelsystem och du kan till exempel använda dig av Solar-laddning. Systemet kan mycket flexibelt anpassas till olika behov.

I systemet ingår optimering av billaddning efter din egen profil. Du kan välja till exempel UltraSaver-profilen, då laddar du endast med sol- eller vindel. Eller, om du vill, kan du också optimera nedladdningen baserat på priset. Bostadsrättsföreningen kan använda faktureringssystemet för att fakturera debiteringstransaktioner till Spotpriser, då samarbetspartnerna är jämställda.

Systemet kan inkludera oberoende elmätning (Woltti Meter service), då kan du mäta t ex solenergin du producerar med Woltti systemet eller å andra sidan t ex huvudmätarens belastning och använda all denna information för att optimera laddning. Det speciella med tjänsten Woltti Meter är att den fungerar oberoende av laddningssystemet, men är ändå en del av laststyrningen eller optimeringen via molntjänsten. Det kan också finnas flera lasthanteringskretsar, vilket gör att kapaciteten kan behöva begränsas till exempel baserat på kabeln och huvudanslutningen på parkeringsplatsen.

Det går även att lägga till elspotpriser i systemet och profilladdning utifrån det också. Det går även bra att fakturera bostadsbolaget utifrån Spotprissättning. För detta behöver du en tilläggstjänst av Woltti-systemet (Spotprissättning). I det här fallet går det att sätta bostadsrättsföreningens prissättning, t ex Spotpris + en av bostadsrättsföreningen beslutad marginal eller en fast månadskostnad (som vanligtvis täcker t.ex. installationskostnaderna för laddare och infrastruktur)

Vår främsta målgrupp är bostadsrättsföreningar och företag och du kan spara rejält med systemet. Nu är det olyckliga faktum att alla bostadsrättsföreningar måste tänka på elpriset på ett helt annat sätt, och billaddning är en av de största användningarna av elan i bostadsrättsföreningar. Dess användning är också unikt lämpad för optimering, eftersom laddningseffekten kan justeras steglöst med onlinetjänsten. Att föra över laddningen till en annan tidpunkt ger vanligtvis inga praktiska problem (jfr till exempel användningen av elektriska apparater i hemmet), men när du laddar med billig nattel kommer bilen fortfarande att vara i bruk på morgonen.

Fråga mer om tjänsten genom att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt

Skräddarsydda laddlösningar för företaget

Ladda enheter och tjänster som är perfekta för företaget

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt företag.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.