Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Alfen Laddningsenheter

Alfen är en av de största leverantörerna av offentliga laddare i Finland och Europa. Laddningsenheterna är designade för att erbjuda intelligenta funktioner som är lämpliga för både företagsbruk och hemladdning.


Även komplexa system kan implementeras med laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster. Alfes enheter är perfekt kompatibla med Wolttis onlinetjänst. Med hjälp av tjänsten kan byggföreningars och företags system enkelt hanteras, till exempel vad gäller fakturering och lasthantering. Tjänsten inkluderar även Woltti-appen, som låter dig hantera din nedladdning.


Alfen är fokuserad på OCPP-enheter och kommer att vara bland de första att introducera nya tjänster. Kommer i början av 2023, t.ex. den första V2G AC-laddaren, Plug-and-Charge och batteristatus för AC-laddning. Laddarna är redan OCPP 2.01-kompatibla.

Alfen Eve Single S-Line Laddare 11kW

Med Alfes laddstation för elbilar och den bredaste OCPP-kompatibiliteten på marknaden implementerar du lastdelning antingen lokalt eller som en SaaS-tjänst. Alfen är en av de största leverantörerna av laddutrustning till allmän- och bostadsföreningar i Finland och Europa. Woltti Plug-and-Play. Antingen SIM eller RFID.

Alfen Eve Single PRO-Line Laddare 11kW

Alfen Eve Single Pro-line laddstation för bostadsrättsföreningar, privata hus, företag eller offentlig laddning. OCPP-kompatibel, bred implementering. Även komplexa system kan implementeras med laddaren, inklusive lokal lastfördelning med en mätare och molntjänster. 11kw/22kw. Woltti Plug-and-Play

Alfen Eve Double PRO-Line Laddare 22kW

Alfen Eve Double Pro-line 22kW laddstation med två pluggar för hem, företag, bostadsrättsföreningar eller offentlig laddning.

OCPP-kompatibel laddstation för två bilar, kan enkelt anslutas till Wolttis onlinetjänst på Plug-and-play-basis. Enheten har en MID-certifierad mätare, Ethernet eller SIM för en pålitlig anslutning, och som tillval RFID, som kan aktiveras under installationen.

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.

myynti@wolttinen.net

010 508 5110