Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Produkter och lösningar för företaget

Vi erbjuder skräddarsydda laddningslösningar för företags små eller stora laddningsbehov, allt från krävande lasthanteringslösningar, uppkoppling av solenergisystem till billaddning. Kärnan i hela vår verksamhet är högkvalitativ utrustning och skräddarsydda lösningar, och vår egen mjukvaruutveckling garanterar en perfekt fungerande konfiguration, kolla in Woltti-systemet här .

Vi är specialiserade på system för byggande samhällen och företag, och speciellt på lasthanteringslösningar. Från oss får du enkel och prisvärd användarspecifik övervakning och fakturering (Woltti onlinetjänst). Vi erbjuder företag ett enkelt sätt att implementera laddningslösningar för elbilar, och Woltti-mjukvaran vi utvecklade är perfekt OCPP-kompatibel, vilket innebär att ditt företag inte är bundet till bara en enhetstillverkare eller molntjänstleverantör.

Den mångsidiga Woltti-mjukvaran möjliggör även solladdningslösningar, den mest mångsidiga lasthanteringen på marknaden (inklusive tjänsten Woltti Meter, som kan mäta elförbrukning eller produktion på flera punkter), SPOT-prissättning för elförbrukning och marknadens enklaste faktureringssystem, vilket också låter dig enkelt hantera flera laddningskonfigurationer.

Som i vår egen produktutveckling väljer vi på grund av våra krävande kvalitetskriterier endast de bästa operatörerna, entreprenörerna och utrustningstillverkarna inom sitt område som partners. Laddningsenheterna vi levererar är den absoluta toppen av sitt område.

Be om offert på laddstationer och installation för företaget, vi kommer gärna och tittar gratis. Vi utför även kartläggning av laddstationsprojekt, på nästan alla platser är en förundersökning nödvändig för beslutsfattande och hjälper till vid eventuell budgivning. Du kan lämna dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta vår försäljning så kan vi göra en kort förundersökning per telefon. I informationen nämns så exakt som möjligt adress, planerat antal laddstationer, effekt och annan eventuell tilläggsinformation samt om kartläggningen är gjord, dess rapport.

Lär känna tillverkarna

Vi väljer marknadens ledande enhetstillverkare som partners,
som vi vet uppfyller våra egna kvalitetskrav.

Alfen

 • Alfen är en av de största leverantörerna av offentliga laddare i Finland och Europa. Laddningsenheterna är designade för att erbjuda intelligenta funktioner som är lämpliga för både företagsbruk och hemladdning.
 • Även komplexa system kan implementeras med laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster.
 • Är kompatibel via Wolttis molntjänst. Med hjälp av tjänsten kan byggföreningars och företags system enkelt hanteras, till exempel vad gäller fakturering och lasthantering. Tjänsten inkluderar även Woltti-appen, som låter dig hantera din nedladdning.
 • Alfen är fokuserad på OCPP-enheter och kommer att vara bland de första att introducera nya tjänster. Kommer i början av 2023, t.ex. den första V2G AC-laddaren, Plug-and-Charge och batteristatus för AC-laddning. Laddarna är redan OCPP 2.01-kompatibla.

Wolttinen

 • En multifunktionsladdare som lämpar sig för olika laddkraftsbehov (villor, bostadsrättsföreningar, företag och parkeringshus).
 • Med Wolttinen Wallboxes kan du ladda alla elbilar korrekt och effektivt
 • Utmärkt kompatibilitet med Woltti onlinetjänst och app.
 • Högkvalitativ och prisvärd OCPP-kompatibel laddare

Keba

 • Keba är en av världens största och högsta kvalitetsladdartillverkare med ett brett utbud av produkter för bostadsrättsföreningar, företag och offentlig laddning.
 • Kebal-laddare är kompatibla med till exempel många solomriktare (t.ex. Fronius). Laddare används ofta i system som inkluderar producerad solel.
 • Även komplexa system kan implementeras med Keba-laddare, inklusive lokal lastdistribution och molntjänster. Det är möjligt att få en inbyggd mätare för Keba-laddare och laddningarna som görs på laddaren kan ses på skärmen på laddarhuset.

Garo

 • Garo är en av de största leverantörerna av laddningsutrustning i Finland.
 • Laddningsanordningen är särskilt lämplig för platser där lastfördelning baserad på mätning krävs.
 • Enheten kan anslutas omedelbart eller senare till den lokala lastfördelningen för en mätare som säljs separat, en RFID-modul eller en nätverksanslutning.

Wallbox Commander 2

 • Wallbox är en världskänd tillverkare av laddstationer och system som skapar smarta laddsystem som kombinerar toppteknik och utmärkt design.
 • Wallbox Commander 2 Laddstation är en utmärkt lösning för företag, bostadsrättsföreningar och halvoffentliga parkeringsplatser, identifiering med PIN-kod
Fibox BluEV Latausasema 2x22kW - Wolttinen

Fibox

Fibox är en inhemsk utvecklare och tillverkare av högkvalitativa laddstationer.

Fibox laddstationer riktade till bostadsföretag och företag är designade för att vara lätta att använda både när det gäller installation och användning och de är gjorda för att hålla i alla väder.

Fibox-laddstationen är gjord för krävande förhållanden och säkerhet och tillförlitlighet har tagits i beaktande vid implementeringen.

Woltti onlinetjänst

 • Enkel och heltäckande onlinetjänst för hantering av billaddning för företag.
 • Webbtjänsten Woltti är en öppen OCPP-baserad implementering.
 • Tjänsten inkluderar applikationen Woltti APP och en separat fakturerings- och hanteringsvy, med vilken du enkelt kan göra fakturering, övervaka elförbrukningen, lägga till RFID-kort och användare samt övervaka elförbrukningen.

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.