Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

OCPP-baserat system för laddning av elbilar.

Wolttis onlinetjänst är mycket väl lämpad för offentlig laddning och erbjuder det bästa konceptet på marknaden för prissättning, lasthantering och högkvalitativ användarupplevelse och back-end systemhantering.

På våra offentliga laddningsplatser använder vi alltid laddningsenheter av högsta kvalitet så att vi kan erbjuda en pålitlig laddningslösning. När det gäller huvudprodukterna fungerar vi direkt som partner till fabriken (AC: Garo, Alfen, Keba, DC:Walbox), vilket möjliggör bästa support, längre garanti än normalt och till exempel underhåll på plats.

I systemet har vi satsat på driftsäkerhet. Alla produkter vi använder är fjärrstyrbara och det mesta av möjliga felsökningar kan göras på distans. Vi använder högkvalitativa komponenter, såsom Cisco fjärrkontrollswitchar, Teltonika telekommunikationsprodukter, ABB och Hager elektriska komponenter. Mobilanslutningen till laddarna är säkrad och vi kan flexibelt använda olika operatörers (Elisa, Dna, Telia) nätverk.

Systemet kan anpassas efter kundens behov eller integreras med vilket annat system som helst med hjälp av gränssnittet. Vår lösning är en modern öppen OCPP-lösning, till vilken det är möjligt att ansluta en obegränsad mängd elmätning (HAN/traditionell) samt relaterad lasthantering och optimering. Vi har också använt spotpriser under lång tid. Lösningen gör det möjligt att optimera användningen av vind- och solenergi samt V2G-laddning.

Tack vare egen mjukvaruutveckling kan vi erbjuda ett flexibelt system för offentlig debitering som integreras med kommunens övriga system, samt en hyresmodell för t ex parkeringsbetalning eller olika ekonomistyrningssystem.

Laddningslösningar för offentliga platser

För parkeringshus, parkeringsplatser och andra allmänna platser

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt bostadsbolag.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.