Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Användarvillkor för applikationen

Användarvillkor för applikationen

 1. Applikationsleverantör

Woltti-applikationen underhålls och görs tillgänglig av Wolttinen Oy (organisationsnummer 2655749-9, adress Lemuntie 7 A, 00510 Helsingfors).

 1. Avtalsvillkor och upprättande av kontrakt

Genom att använda Woltti-applikationen accepterar du de användarvillkor som gäller vid varje given tidpunkt och samtycker till att följa dem i applikationen. Wolttinen Oy kan komma att göra ändringar i användarvillkoren från tid till annan. Om du inte accepterar användarvillkoren bör du sluta använda applikationen.

 1. Dataskydd

Om du installerar och använder Woltti-appen samlar vi in ​​informationen du lämnar i appen. Alla nya användare av applikationen loggar in med Woltti-uppgifter. Du kan hitta användarvillkoren för Woltti ID här, samt sekretesspolicyn. Vid behandling av uppgifter följer Wolttinen Oy gällande lagstiftning om personuppgifter och behandling av dem samt övriga gällande bestämmelser i finsk och EU-lagstiftning om skydd av personuppgifter.

 1. Platsinformation

Användarens platsinformation används i Woltti-applikationen för att visa tjänster från tjänsteleverantörer nära användaren. Det är möjligt för användaren att aktivera och inaktivera platsinformation i applikationen/enhetsinställningarna.

 1. Tillgänglighet och kostnader för applikationer

Woltti-appen kan vara nere då och då. Tillfälliga fel, underhållsåtgärder kan tillfälligt påverka applikationens funktionalitet, som vi inte kan kontrollera. Wolttinen Oy ger inga garantier beträffande kvalitet, tillgänglighet, funktionalitet eller prestanda för innehållet och tjänsterna i Woltti-applikationen. Wolttinen Oy förbehåller sig rätten att ändra och ta bort din användning av applikationen och din tillgång till Woltti-applikationen när som helst utan föregående meddelande. Användaren är ansvarig för eventuella avgifter relaterade till användningen av Woltti-applikationen.

 1. Ansvar för innehållet i Ansökan

Wolttinen Oy tillhandahåller applikationen och dess innehåll i befintligt skick. Wolttinen Oy ansvarar för att applikationens redaktionella innehåll och annat innehåll som utarbetats av Wolttinen Oy, överensstämmelse med god praxis och relaterade upphovsrätter och immateriella rättigheter. Varje användare är skyldig att använda applikationen i enlighet med användarvillkoren.

 1. Applikationsinnehåll och rättigheter

Applikationen, applikationens innehåll, programvaran och immateriella rättigheter tillhör Wolttinen Oy. Innehållet i applikationen är skyddat av upphovsrätt, varumärkesrättigheter och andra immateriella rättigheter. Om Wolttinen Oy inte anger något annat får du installera Woltti-applikationen endast för personligt bruk, sålunda överförs inga andra rättigheter relaterade till applikationen eller dess innehåll till dig. Det är förbjudet att kopiera, ändra, publicera, sälja, licensiera applikationen. Woltti-applikationen måste användas i enlighet med användarvillkoren för applikationsbutiken där applikationen köptes.

 1. Länkar

Wolttinen Oy har inte godkänt eller kontrollerat de tredjepartssidor som är länkade till applikationen, och vi är inte heller ansvariga för deras innehåll.

 1. Informationssäkerhet

Användaren ansvarar för att korrekt hantera datasäkerheten i sitt eget informationssystem. Användaren förbinder sig att meddela Wolttinen Oy om han eller hon misstänker eller upptäcker missbruk av användarnamnet.

 1. skadeståndsskyldighet

Du är ansvarig för att ersätta Wolttinen Oy för skador som orsakats av dessa användarvillkor eller olaglig användning.

 1. Uppsägning

Användaren kan säga upp användarvillkoren för applikationen genom att radera Woltti-applikationen.

 1. Kontaktinformation

Frågor relaterade till Woltti-applikationen, vår kundtjänst (+358 40 6640 210)