Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Allmän information för byggnadsföreningar

Vi är specialiserade på bostadsrättssystem och speciellt lasthanteringslösningar. Från oss får du enkel och prisvärd användarspecifik spårning och fakturering (Woltti mjukvara).

De största fördelarna med Woltti-systemet är OCPP-kompatibilitet (du är inte bunden till en laddaretillverkare eller molntjänstleverantör, uppgraderingsmöjligheter för nya tjänster), solcellsladdningsalternativ, den mest mångsidiga lasthanteringen på marknaden (även Woltti Meter-tjänsten, med som du kan mäta elförbrukning eller produktion på flera punkter), SPOT-prissättning för el, marknadens bästa laddare och ett mycket lättanvänt faktureringssystem som du enkelt kan hantera flera bostadsrättsföreningar med.

Vår dynamiska lasthantering är mångsidig och möjliggör lasthantering på flera nivåer. Du kan koppla mätare till systemet och få fullt utnyttjande av kapaciteten och samtidigt kan du övervaka byggnadsföreningens elförbrukning med exempelvis en monitor installerad i lobbyn.

Lättanvänd fakturering är möjlig utifrån Spotpriset, utifrån den genomsnittliga månadskostnaden eller till exempel utifrån bolagsstämmans beslut i efterhand. Faktureringsprogrammet är utformat så att du enkelt kan hantera flera poster.

Be om offert för laddstationer och installation, vi kommer gärna och tar en titt på sidan utan kostnad.

Vi genomför även kartläggningar av laddstationsprojekt, på nästan alla platser krävs en förundersökning för att stödja beslutsfattande och hjälpa till vid eventuell budgivning.

Du kan lämna dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret eller kontakta vår försäljning så kan vi göra en kort förundersökning per telefon. I informationen nämns så exakt som möjligt adress, planerat antal laddstationer, effekt och annan eventuell tilläggsinformation samt om kartläggningen är gjord, dess rapport.

Skräddarsydda laddlösningar för bostadsrättsföreningar

Laddningsenheter, tjänster och lasthantering

Kontakta oss idag!

Fråga mer om våra produkter eller beställ en gratis undersökning för ditt bostadsbolag.

Har du frågor om våra tjänster, produkter eller installation?

Skicka ett meddelande till oss, vi svarar gärna på dina frågor. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga lösningar för bostadsrättsföreningar, företag och hushåll.

Enligt vår erfarenhet finns det lika många alternativ som det finns resmål, så lämna gärna ditt telefonnummer också – frågor kommer säkert att dyka upp på båda sidor.