Haku

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Yleistä yrityksille

Sähköautot yleistyvät kovaa vauhtia suomessa ja samalla sähköautojen lataustarve lisääntyy.

Sähköauton lataus työpäivän aikana antaa lisäarvoa niin työntekijöille kuin asiakkaille. Järjestelmällämme voit ratkaista kaikki työsuhdeautoilijan tarpeet, mukaanlukien työsuhdeauton kotilataus ja Spot- hinnat. Tarjoamalla latausmahdollisuuden osallistut yrityksesi osalta myös ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Wolttinen tarjoaa yritykselle räätälöidyn kokonaisuuden lataukseen. Käymme järjestelmän aina avoimesti läpi yrityksen kanssa, jotta se vastaa tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Järjestelmämme on rakennettu alan standardin (OCPP) protokollan mukaisesti. Sen avulla voit helposti ylläpitää latausoikeuksia ja hallita latauksen hintaa käyttäjäkohtaisesti, hoitaa latausten veloitukset haluamallasi tavalla sekä hoitaa kaikki kuormanhallintaan liittyvät asiat.

Latureista tarjoamme parhaat yrityskäyttöön sopivat tuotemerkit ympäristöstä riippuen. Yrityskohteissa käytämme pääasiassa Alfen- ja Garo- latureita.

Toimimme päätuotteidemme osalta suoraan tehtaan yhteistyökumppanina ja tuotteiden maahantuojana ja pystymme siksi tarjoamaan normaalia paremman palvelun.

Järjestelmässä olemme panostaneet toimintavarmuuteen. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat etävalvottavia ja suurin osa mahdollisesta vianetsinnästä on mahdollista tehdä etänä. Käytämme laadukkaita komponentteja, mm Cisco etähallittavia kytkimiä, Teltonika- tietoliikennetuotteita, ABB- ja Hager- sähkökomponentteja. Mobiiliyhteys latureihin on varmistettu ja pystymme käyttämään joustavasti eri operaattoreiden (Elisa, Dna, Telia) verkkoja.

 

Räätälöidyt latausratkaisut yritykselle

Yritykselle täydellisesti sopivat latauslaitteet ja palvelut

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus yrityksellesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.