Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Woltti -verkkopalvelu yrityksille

Meillä on oma Woltti -verkkopalvelu, joka on rakennettu alan standardin (OCPP 1.6/ OCPP 2.0) protokollan mukaisesti.  Palvelu mahdollistaa räätälöidyn kokonaisuuden lataukseen, jotta se vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Woltti on avoin järjestelmä, johon voidaan liittää OCPP- protokollaa tukevia laitteita. Tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille mahdollisuuksia kustannusten kontrollointiin myös järjestelmän asennuksen jälkeen. Laitteiden päivitys onnistuu myös verkkopalvelun avulla. Tunnistautuminen applikaation tai RFID-korttien avulla. Palveluun kuuluu myös erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä palvelun hallintaan ja laskutukseen. 

Woltti-verkkopalvelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. On mahdollista sopia laskutuksesta ja kuormanhallinnasta myös ilman kiinteää kuukausimaksua. Palvelun avulla voit helposti ylläpitää latausoikeuksia ja latauksen hintaa käyttäjäkohtaisesti sekä hallita kuormaa monipuolisesti ja luotettavasti.

Woltti-verkkopalvelu takaa helpon ja edullisen käyttäjäkohtaisen seurannan ja laskutuksen, sekä monipuoliset maksuvaihtoehdot sähköautojen latausjärjestelmiin. Laskutus on myös mahdollista hoitaa kokonaisuudessaan kauttamme. Yritys vastaa kuitenkin aina meillä itse hinnoittelusta.

Järjestelmän yhteys internetiin hoidetaan ratkaisussamme yleensä joko kiinteällä Ethernet kaapelilla tai IoT mobiiliverkolla. Myös WLAN on mahdollinen, mutta pääsääntöisesti suosimme johdotettua yhteyttä tai yhteyttä SIM- kortin avulla. IoT- käyttöön suunniteltu matkapuhelinverkko on vakaa ja luotettava. Kaikista tärkeintä latausasemassa on luotettava toiminta!

Woltti- järjestemän kuormanhallinta on markkinoiden kehittynein. Järjestelmä hoitaa kuormanjaon sovittujen parametrien mukaan. Järjestelmään voidaan liittää erilaisia energialähteitä sekä myös akkukapasiteettia. Kuormanhallinta voi olla joko staattinen tai koko kiinteistön sähkönkäyttöön sidottu (Mittaroitu). Älykkään kuormanhallinnan avulla pystyt ohjaamaan sähkönkulutusta tarpeidesi mukaisesti suoraan käyttöliittymästä.

Wolttinen- järjestelmällä saat aurinkosähköjärjestelmien yhteydessä merkittäviä etuja ja pystyt esim. käyttämään Solar- latausta. Järjestelmä on erittäin joustavasti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin.

Järjestelmään sisältyy auton latauksen optimointi oman profiilisi mukaisesti. Voit valita esim. UltraSaver- profiilin, jolloin lataat vain aurinko- tai tuulisähköllä. Tai voit halutessasi optimoida latausta myös hinnan perusteella. Taloyhtiö voi laskutusjärjestelmän avulla laskuttaa lataustapahtumat Spot- hinnoilla, jolloin osakkaiden asema on yhdenvertainen.

Järjestelmään voi sisältyä independentti sähkön mittaus (Woltti Meter- palvelu), jolloin voit mitata esim. tuottamaasi aurinkoenergiaa Woltti- järjestelmällä tai toisaalta esim. päämittarin kuormaa ja hyödyntää kaikkea tätä tietoa latauksen optimoinnissa. Woltti Meter- palvelun erityispiirre on että se toimii irrallaan latausjärjestelmästä, mutta on kuitenkin osa pilvipalvelun kautta tapahtuvaa kuormanohjausta tai optimointia. Kuormanhallinan piirejä voi olla myös useita eli kapasiteettia voidaan joutua rajoittamaan vaikka pysäköintialueen kaapelin ja pääliitymän perusteella.

Järjestelmään on mahdollista lisätä myös sähkön Spot- hinnat ja profiloida latausta myös sen perusteella. Myös taloyhtiön laskutus on mahdollista tehdä Spot hinnoittelun perusteella. Tarvitset tähän Woltti järjestelmän lisäpalvelun (Spot hinnoittelu). Tällöin taloyhtiön hinnoittelu on mahdollista tehdä esim. Spot- hinta + taloyhtiön päättämä marginaali tai kiinteä kk- kustannus (Jolla yleensä katetaan esim. latureiden ja infran asennuskustannukset)

Pääkohderyhmämme on taloyhtiöt ja yritykset ja voit säästää järjestelmällä merkittävästi. Nythän valitettava fakta on, että kaikki taloyhtiöt joutuvat ihan eri tavalla miettimään sähkön hintaa ja autonlataus on yksi isoimmista sähkön käytöistä taloyhtiöissä. Sen käyttö sopii myös ainutlaatuisen hyvin optimointiin, koska lataustehoa voi portaattomasti säätää verkkopalvelulla. Latauksen siirto eri ajankohtaan ei yleensä aiheuta minkäänlaista käytännön ongelmaa (vrt vaikka kodin sähkölaitteiden käyttö) vaan edullisella yösähköllä ladatessasi auto on kuitenkin aamulla halutusti käytössä.

Kysy lisää palvelusta ottamalla meihin yhteyttä, vastaamme kysymyksiin mielellämme.

Ota yhteyttä

Räätälöidyt latausratkaisut yritykselle

Yritykselle täydellisesti sopivat latauslaitteet ja palvelut

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus yrityksellesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.