Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

OCPP- yhteensopiva kokonaisratkaisu julkiseen lataukseen. Plug-And-Play laitteet.

Julkisiin kohteisiin on saatavilla erilaisia ratkaisuja riippuen kohteesta, kapasiteetista ja latausnopeuden tarpeesta. Pikalatausaseman (DC 30-300kW) pääasiallinen etu on huomattavasti korkeampi latausteho ja sitä kautta nopeampi lataus. Nopea lataus tuo mukavuutta pitkillä matkoilla, kun lyhyen pysähdyksen aikana saadaan akku ladattua nopeasti. Pikalatausasemat soveltuvat hyvin esimerkiksi julkisille pysäköintipaikoille, huoltoasemille, taksiyrittäjille, autoliikkeille tai esim. kuljetusalan yrityksille.

Peruslataus (AC 11-22kW) on edelleen paras ratkaisu suurimpaan osaan julkista latausta. Latausasemien rakentaminen on mahdollista huomattavasti pikalatausta edullisemmilla kustannuksilla. On myös mahdollista yhdistää kohteeseen molemmat lataustavat, silloin saat molempien lataustapojen edut käyttöön.

Woltti -verkkopalvelu soveltuu erittäin hyvin julkiseen lataukseen ja tarjoaa markkinoiden parhaan konseptin hinnoitteluun, kuormanhallintaan sekä laadukkaan käyttäjäkokemuksen ja taustajärjestelmän hallintaan.

Julkisten latauksen kohteissamme käytämme aina laadukkaimpia latauslaiteita, jotta pystymme tarjoamasn luotettavan latausratkaisun. Toimimme päätuotteiden osalta suoraan tehtaan yhteistyökumppanina (AC: Garo, Alfen, Keba, DC:Walbox), joka mahdollistaa parhaan tuen, normaalia pidemmän takuun ja esim On-Site huollon.

Järjestelmässä olemme panostaneet toimintavarmuuteen. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat etävalvottavia ja suurin osa mahdollisesta vianetsinnästä on mahdollista tehdä etänä. Käytämme laadukkaita komponentteja, mm Cisco etähallittavia kytkimiä, Teltonika- tietoliikennetuotteita, ABB- ja Hager- sähkökomponentteja. Mobiiliyhteys latureihin on varmistettu ja pystymme käyttämään joustavasti eri operaattoreiden (Elisa, Dna, Telia) verkkoja.

Järjestelmä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan tai integroida rajapinnan avulla mihin tahansa muuhun järjestelmään. Ratkaisumme on moderni avoin OCPP- ratkaisu, johon on mahdollista liittää rajaton määrä sähkön mittausta (HAN/ perinteinen) sekä siihen liittyvää kuormanhallintaa ja optimointia. Meillä on ollut pitkään käytössä myös Spot- hinnat. Ratkaisulla on mahdollista optimoida tuuli - ja aurinkoenergian käyttöä sekä V2G- latausta.

Julkisessa latauksessa käyttäjälle on tarjolla ilmainen App (Apple/ Android), jolla voidaan hoitaa lataukseen liittyvät käytännön asiat esim. tunnistautuminen, latausten seuranta ja maksut luottokortilla.

Latausratkaisut julkisiin kohteisiin

Pysäköintihalleihin, parkkipaikoille ja muille julkisille paikoille

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiöllesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.