Haku

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

ARA yrityksille - sähköautojen latauspisteavustus

Tarkista ARA avustuksen ajankohtainen tilanne ARA:n verkkoivuilta

ARA:n uutena avustuksena vuonna 2022 on sähköautojen latauspisteiden asentaminen työpaikoille. Avustuksen tarkoituksena on laajentaa sähköautojen latauspisteverkostoa edistääkseen liikenteen sähköistämistä. Työnantajat voivat hakea tukea latauspisteiden rakentamiseen.

Työmatkaliikenne on hyvin tärkeä osa arjen liikkumista. Tästä syystä ARA:n tukea voivat saada työnantaja tai työpaikkakiinteistön omistaja, esimerkiksi yritys, kunta, säätiö, seurakunta, osuuskunta tai rekisteröity yhdistys. Tämä ei koske valtion virastoa tai laitosta, eikä myöskään kaupallisia pysäköintiyhtiöitä tai yhteisöja. Yhdelle hakijalle ARA myöntää avustusta enintään 10 latauslaitteelle vuodessa, ja samaan konserniin kuuluville hakijoille voidaan myöntää avustusta enintään 50 latauslaitteelle vuodessa. Huomioitavaa on, että avustuksen hakijan tulee joko omistaa tai hallita latauslaitteiden asennusrakennusta tai olla omistajan suostumus asennukseen.

  • Avustuksen summa on 750 € käyttökuntoon asennettua latausasemaa kohden. 
  • Avustukseen saamiseen liittyvät ehdot. Latauslaitteen tulee olla Type 2 pistokkeella varustettu ja tukea vähintään 11kW lataustehoa kolmivaiheisena. 
  • Latauslaitteisiin on tarvittaessa voitava kytkeä kuormanhallinta. 
  • Latauslaitteet on oltava pääasiassa työntekijöiden käyttöön tarkoitettuja.

Huomioitavaa on, että tukihakemus on toimitettava ennen kuin latauspisteen asennus valmistuu ja on käyttökunnossa, koska jälkikäteen avustusta ei voi saada. Lisää tietoa ARA:n kotisivuilta.

 

Räätälöidyt latausratkaisut yritykselle

Yritykselle täydellisesti sopivat latauslaitteet ja palvelut

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus yrityksellesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.

myynti@wolttinen.net

010 508 5110