Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Uutta! Solar- lataus ja Spot- hinnat

Woltti- verkkopalvelu on markkinoiden monipuolisin OCPP- pohjainen SaaS- palvelu lataukseen, jolla voit toteuttaa helposti monitasoisen kuormanhallinnan, laskutuksen sekä myös edistyneet ohjaukset kuten Solar-lataus ja sähkön hinnan avulla ohjautuva lataus.

Meillä on dynaaminen monitasoinen kuormanhallinta, jossa voit hallita kapasiteettia useassa tasossa. Voimme asentaa kohteisiin useita sähkönmittauspisteitä, joiden avulla kuormanhallinta pääliittymän osalta sekä oman rymäkeskuksen/ kiinteistökeskuksen osalta onnistuu. Järjestelmä ei vaadi kaapelointia mittarin ja latausaseman välillä.

Järjestelmällä voit mitata helposti myös aurinkosähkön tuotantoa jolloin voit ohjata latausta myös käyttämään vaikka pelkästään aurinkosähköä. Autokohtainen minimilataus on yleensä 6A, joka on huomioitava. Koska sähkömittaus toteutetaan omalla järjestelmällämme, on se riippumaton invertterin mallista.

Järjestelmässä on myös sisäänrakennettuna Spot- hinnat, jolloin voit hallita latausta myös hinnan perusteella.

Edustamme ja maahantuomme Suomessa mm. Wallbox- latureita, Alfen julkisen latauksen laitteita, Garo-, Keba-, Go-e ja Defa- latauslaitteita.

Woltti- Järjestelmän avulla voit hallita paikallisesti ja reaaliaikaisesti kuormia ja esim. ladata autosi aurinkosähköllä. Järjestelmä räätälöidään aina jokaiseen kohteeseen erikseen, ole siis yhteydessä myyntiimme, jos haluat tarjouksen. Järjestelmä soveltuu taloyhtiöille ja yrityksille, mutta myös omakotitaloihin. Siihen on mahdollista liittää useita OCPP-yhteensopivia latausasemia.

Yli 50 % omakotitalojen ja yli 80 % yritysten ja taloyhtiöiden järjestelmistä vaatii jonkunlaista kuormanhallintaa. Tarjoamme myös muita kuormanhallintamahdollisuuksia, joko SaaS- palveluna tai yksinkertaisena laitekohtaisena kuukausimaksuttomana palveluna.

Järjestelmällä saat kokonaiskuvan sähkökulutuksesta jopa laitetasolla ja pystyt optimoimaan erilaisten energiamuotojen käyttöä.

Tarjoamme ratkaisun jännitteen ja virran tarkkailuun ja dynaamiseen kuormanhallintaan aurinkosähkö-, sähkö- ja muiden kodin ja rakennusten laitteiden välillä Woltti- palvelulla. Sähkömittari voi sijaita erillään latauslaitteesta tai sähkön mittauksessa voidaan hyödyntää älymittarin HAN- porttia. Erillinen sähkömittari ja llatauslaite vaativat yleensä mobiiliyhteyden. Rakennuksen sähkökulutus voidaan myös esittää esim. ruudulla aulassa, jolloin on mahdollista myös reaaliaikaisesti seurata kiinteistön CO2- tasetta. On myös mahdollista seurata ja optimoida aurinko- ja tuulisähköä.

Nopeat ja tarkat mittaustiedot

Keräämme reaaliaikaisia tuotanto- ja kulutustietoja aina laitetasolle asti ja tarjoamamme markkinoiden kattavimmat mittausvaihtoehdot. Woltti- palvelun avulla voit käyttää reaaliaikaisia energiankulutus- ja tuotantotietoja useilla tavoilla, mittaus on mahdollista jopa 3x600A asti. Lisäksi aurinkoenergian tuotanto voidaan mitata riippumatta käytetystä invertteristä. Tuemme myös kaikkea Froniuksen järjestelmästä saatavaa tietoa. Järjestelmämme osaa hyödyntää myös sähkön markkinahintaa (Nordpool Spot).

Täältä saat selville muutamia vaihtoehtoja siitä, kuinka saat kaiken irti Woltti- järjestelmän mittausvaihtoehdoista ja dynaamisesta kuormanhallinnasta:

Vaihtoehto 1: Alimittari asunnon keskuksesta tai kiinteistöliittymästä.

Voit mitata halutessasi useita virtapiirejä tietyistä laitteista tai laiteryhmistä erikseen. Kerää tarkat energiatiedot haluamassasi laajuudessa ja ohjaa latausta koko sähkönkulutuksesi perusteella. Voit myös hyödyntää valmiin kaapeloinnin parkkialueella ja säästää merkittävästi. Kuormanhallinta maksimoi lataustehon käytettävissä olevalla kapasiteetilla.

Vaihtoehto 2: Pääliittymän energiamittaus.

Monesti vaikkapa rivitaloissa on tärkeää varmistaa pääliittymän mittauksen avulla, että autonlataus yhdessä muun kulutuksen kanssa ei ylikuormita pääsulaketta. Kiinteistöissä on monesti käytetty kerrointa, jossa oletetaan että huoneistojen maksimikapasiteetti yhteensä on esim. 30 % koko kiinteistön pääliittymän kapasiteetista. Autonlataus muuttaa tulevaisuudessa tilannetta radikaalisti ja on syytä varmistaa asia kuormanhallinnalla. Woltti- palvelu tarjoaa tähän erittäin hyvän ratkaisun. Jos sinulla on uuden sukupolven älymittari, voit myös hyödyntää sen HAN- porttia.

Vaihtoehto 3: Aurinkoenergian tuotannon mittaus.

Voit mitata tuotetun aurinkoenergian tuotantoa riippumatta käyttämästäsi invertteristä ja ohjata laturiasi käyttämään energia hyödyksi.

Järjestelmän käyttäjät voivat valita erilaisista mittausvaihtoehdoista, mitkä sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa riippuen järjestelmästä, vaaditusta tarkkuustasosta ja käytettävillä olevasta budjetista.

Meillä on pitkä kokemus vaativista ympäristöistä. Kysy lisää, asiantuntijamme käy mielellään kanssasi läpi juuri sinun ympäristöösi sopivan vaihtoehdon.

Woltti- järjestelmä soveltuu hyvin erilaisten taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin ja myös omakotitaloihin, kun vaaditaan monimutkaista kuormanhallintaa, solar- latausta tai Spot- hintojen hyödyntämistä latauksen ajoituksessa.

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiöllesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.