Haku

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Tietoa meistä

Wolttinen Oy (Y-tunnus: 2655749-9) on suomalainen yritys, joka kehittää ja myy ratkaisuja sähköautojen lataukseen. Pyrimme toiminnassamme kehittämään helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia järjestelmiä, joiden avulla pystymme yhdessä sähköistämään liikennettä ja sitä kautta olemaan mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Markku Hangasjärvi, joka on viimeksi toiminut 12 vuotta Salcomp Oyj toimitusjohtajana. Markulla on runsaasti kokemusta latureista ja hänen johdossaan on valmistettu yli 3.000.000.000 laturia matkapuhelimelle sekä satoja tuhansia muita latureita ja virtalähteitä. Uskomme, että Markun tietotaito latureista ja asiantuntemus OEM- valmistuksesta antaa meille suuren kilpailuedun.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Perttu Pitkänen, jolla on pitkä kokemus OEM-valmistuksesta, tukkukaupasta, ohjelmistokehityksestä ja verkkokaupasta. Hyödynnämme Perttu Pitkäsen kokemusta myyntiorganisaatioiden johdossa sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Tavoitteenamme on olla erittäin merkittävä toimija latausasemien ja järjestelmien osalta. Meillä on nyt jo merkittäviä asiakkuuksia ja runsaasti asennettuja latureita eri puolilla Suomea. Teemme jatkuvasti omaa tuotekehitystä ja tavoitteena on helposti hallittava yhtenäinen tuoteperhe. Olemme asettaneet korkean laatuvaatimuksen kaikkeen toimintaan. Myymme yksittäisiä latureita ja latausratkaisuja yrityksille, taloyhtiöille, sähköliikkeille ja muille tukkuasiakkaille sekä myös julkisia latausasemia. Meillä on erityisosaamista vaativista ympäristöistä mm. monitasoisesta kuormanhallinnasta, sähkön mittausratkaisuista, aurinkosähköstä sekä latausten optimoinnista Spot- hinnalla.

Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita, niillä on myös aina markkinoiden kilpailukykyisin hinta. Tavoitteenamme on aina ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu.

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani- ohjelmassa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.