Haku

Hae sivustolta

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Sovelluksen käyttöehdot

Sovelluksen käyttöehdot

 1. Sovelluksen tarjoaja

Woltti-sovellusta ylläpitää ja sen tarjoaa käyttöön Wolttinen Oy (y-tunnus 2655749-9, osoite Lemuntie 7 A, 00510 Helsinki).

 1. Sopimusehdot ja sopimuksen syntyminen

Käyttämällä Woltti-sovellusta hyväksyt kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä sovelluksessa. Wolttinen Oy voi ajoittain tehdä muutoksia käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, sinun tulee lopettaa sovelluksen käyttö.

 1. Tietosuoja

Jos asennat Woltti-sovelluksen ja käytät sitä, keräämme sovelluksessa antamiasi tietoja. Kaikki sovelluksen uudet käyttäjät kirjautuvat Woltti-tunnuksilla. Woltti-tunnusta koskevat käyttöehdot löydät täältä sekä tietosuojaselosteen. Wolttinen Oy noudattaa tietojen käsittelyssä kulloinkin olevaa henkilötietoja ja niiden käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä sekä muita Suomen ja Euroopan Unionin lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

 1. Sijaintitieto

Käyttäjän sijaintitietoa käytetään Woltti-sovelluksessa käyttäjän lähellä olevien palveluntarjoajien palveluiden näyttämiseksi. Käyttäjän on mahdollista kytkeä sijaintitiedot päälle ja pois sovelluksen/laitteen asetuksista. 

 1. Sovelluksen saatavuus ja kustannukset

Woltti-sovellus saattaa ajoittain olla pois käytöstä. Tilapäiset virheet, ylläpitotoimet voivat tilapäisesti vaikuttaa sovelluksen toimivuuteen, johon emme voi vaikuttaa. Woltti-sovelluksen sisällön & palveluiden laadusta, saatavuudesta, toimivuudesta tai suorituskyvystä Wolttinen Oy ei myönnä mitään takuita. Wolttinen Oy pidättää oikeuden muuttaa ja poistaa sovelluksen käytöstäsi sekä pääsysi Woltti-sovellukseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjä vastaa Woltti-sovelluksen käyttöön mahdollisesti liittyvistä maksuista. 

 1. Vastuu Sovelluksen sisällöstä

Wolttinen Oy tarjoaa sovelluksen ja sen sisällön sellaisena kuin se on. Wolttinen Oy vastaa sovelluksen toimituksellisen ja muun Wolttinen Oy:n laatiman sisällön lainmukaisuudesta, hyvän tavan mukaisuudesta sekä niihin liittyvistä tekijänoikeuksista & immateriaalioikeuksista. Kukin käyttäjä on velvollinen käyttämään sovellusta käyttöehtojen mukaisella tavalla.

 1. Sovelluksen sisältö ja oikeudet 

Sovellus, sovelluksen sisältö, ohjelmisto ja immateriaalioikeudet kuuluvat Wolttinen Oy:lle. Sovelluksen sisältö on tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuksien sekä muiden immateriaalioikeuksien suojaama. Mikäli Wolttinen Oy ei toisin määrittele, saat asentaa Woltti-sovelluksen vain henkilökohtaista käyttöä varten, täten sinulle ei siirry mitään muita sovellukseen tai sen sisältöön liittyviä oikeuksia. Sovelluksen kopiointi, muokkaaminen, julkaiseminen, myyminen, lisensoiminen on kielletty. Woltti-sovellusta tulee käyttää sovelluskaupan käyttöehtojen mukaisesti, josta sovellus on hankittu. 

 1. Linkit 

Wolttinen Oy ei ole hyväksynyt tai tarkistanut linkillä sovellukseen yhdistettyjä kolmannen osapuolen sivustoja, emme myöskään ole vastuussa niiden sisällöstä. 

 1. Tietoturva

Käyttäjä on vastuussa oman tietojärjestelmänsä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta. Käyttäjä sitoutuu ilmoittamaan Wolttinen Oy:lle, mikäli epäilee & havaitsee käyttäjätunnuksen väärinkäytön. 

 1. vahingonkorvausvelvollisuus 

Olet korvausvastuussa Wolttinen Oy:lle näiden käyttöehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamat vahingot. 

 1. Irtisanominen

Käyttäjä voi irtisanoa sovelluksen käyttöehdot poistamalla Woltti-sovelluksen. 

 1. Yhteystiedot

Woltti-sovellukseen liittyvät kysymykset, asiakaspalvelumme (+358 40 6640 210)