Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Yleistä taloyhtiöille

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden järjestelmiin ja erityisesti kuormanhallintaratkaisuihin. Meiltä saat helpon ja edullisen käyttäjäkohtaisen seurannan ja laskutuksen (Woltti-ohjelmisto).

Woltti- järjestelmän suurimmat edut ovat OCPP- yhteensopivuus (et ole sidoksissa yhteen laturivalmistajaan tai myöskään pilvipalveluiden toimittajaan, päivitettävyys uusien palveluiden osalta), solar- latausmahdollisuus, markkinoiden monipuolisin kuormanhallinta (myös Woltti Meter- palvelu, jolla voit mitata sähkökulutusta tai tuotantoa usealla pisteellä), SPOT- hinnoittelu sähkölle, markkinoiden parhaat laturit sekä erittäin helppokäyttöinen laskutusjärjestelmä, jolla voit hallita helposti useita taloyhtiöitä.

Dynaaminen kuormanhallintamme on monipuolinen ja mahdollistaa monitasoisen kuormanhallinnan. Järjestelmään voit liittää mittareita ja saat kapasiteetin täysimääräisesti käyttöön sekä voit samalla seurata taloyhtiön sähkökulutusta vaikka aulaan asennettavalla monitorilla.

Helppokäyttöinen laskutus on mahdollista Spot- hinnan perusteella, kuukausittaisen keskikustannuksen mukaan tai vaikkapa jälkikäteen yhtiökokouksen päätöksen perusteella. Laskutusohjelma on suunniteltu niin, että voit hallita useita kohteita helposti.

Pyydä tarjous latausasemista ja asennuksesta, tulemme mielellämme veloituksetta paikanpäälle katsomaan.

Teemme myös latausasema-projektien kartoituksia, melkein kaikissa kohteissa esiselvitys on tarpeen päätöksenteon tueksi ja auttaa mahdollisessa kilpailutuksessa.

Voit jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeella tai ole yhteydessä myyntiimme niin voimme puhelimessa tehdä lyhyen esikartoituksen. Mainitse tiedoissa osoite, suunniteltu latausasemien määrä, teho ja muut mahdolliset lisätiedot mahdollisimman tarkasti sekä jos kartoitus on tehty sen raportti.

Räätälöidyt latausratkaisut taloyhtiölle

Latauslaitteet, palvelut ja kuormanhallinta

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiöllesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.