Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

OCPP- pohjainen järjestelmä sähköautojen lataukseen.

Woltti -verkkopalvelu soveltuu erittäin hyvin julkiseen lataukseen ja tarjoaa markkinoiden parhaan konseptin hinnoitteluun, kuormanhallintaan sekä laadukkaan käyttäjäkokemuksen ja taustajärjestelmän hallintaan.

Julkisten latauksen kohteissamme käytämme aina laadukkaimpia latauslaiteita, jotta pystymme tarjoamasn luotettavan latausratkaisun. Toimimme päätuotteiden osalta suoraan tehtaan yhteistyökumppanina (AC: Garo, Alfen, Keba, DC:Walbox), joka mahdollistaa parhaan tuen, normaalia pidemmän takuun ja esim On-Site huollon.

Järjestelmässä olemme panostaneet toimintavarmuuteen. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat etävalvottavia ja suurin osa mahdollisesta vianetsinnästä on mahdollista tehdä etänä. Käytämme laadukkaita komponentteja, mm Cisco etähallittavia kytkimiä, Teltonika- tietoliikennetuotteita, ABB- ja Hager- sähkökomponentteja. Mobiiliyhteys latureihin on varmistettu ja pystymme käyttämään joustavasti eri operaattoreiden (Elisa, Dna, Telia) verkkoja.

Järjestelmä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan tai integroida rajapinnan avulla mihin tahansa muuhun järjestelmään. Ratkaisumme on moderni avoin OCPP- ratkaisu, johon on mahdollista liittää rajaton määrä sähkön mittausta (HAN/ perinteinen) sekä siihen liittyvää kuormanhallintaa ja optimointia. Meillä on ollut pitkään käytössä myös Spot- hinnat. Ratkaisulla on mahdollista optimoida tuuli - ja aurinkoenergian käyttöä sekä V2G- latausta.

Oman ohjelmistokehityksen ansiosta voimme tarjota joustavan järjestelmän julkiseen lataukseen, joka integroituu kunnan muihin järjestelmiin, sekä vuokramallin vaikkapa pysäköinnin maksuun tai erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

Latausratkaisut julkisiin kohteisiin

Pysäköintihalleihin, parkkipaikoille ja muille julkisille paikoille

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiöllesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.