Haku

Hae sivustolta

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Tuotteet ja ratkaisut yritykselle

Tarjoamme räätälöityjä latausratkaisuja yritysten pieniin tai suuriin lataustarpeisiin,kaikki vaativista kuormanhallinta ratkaisuista, aurinkosähkö järjestelmien yhdistämisestä autonlataukseen. Koko toimintamme ytimenä on laadukkaat laitteet sekä räätälöidyt ratkaisut ja meidän oma ohjelmistokehitys takaa täydellisestitoimivan kokoonpanon, tutustu Woltti -järjestelmään tästä.

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden ja yritysten järjestelmiin ja erityisesti kuormanhallinta ratkaisuihin. Meiltä saat helpon ja edullisen käyttäjäkohtaisen seurannan ja laskutuksen (Woltti-verkkopalvelu). Tarjoamme yrityksille helpon tavan ottaa käyttöön sähköautojen latausratkaisut ja kehittämämme Woltti ohjelmiston on täydellisesti OCPP -yhteensopiva, tarkoittaen että yrityksenne ei ole sidoksissa vain yhteen laitevalmistajaan tai myöskään pilvipalveluiden toimittajaan.

Monipuolinen Woltti ohjelmisto mahdollistaa myös aurinkolatausratkaisut, markkinoiden monipuolisimman kuormanhallinnan (myös Woltti Meter -palvelu, jolla voi mitata sähkökulutusta tai tuotantoa usealla pisteellä), sähkönkulutuksen SPOT -hinnoittelu sekä markkinoiden helpomman laskutusjärjestelmän, jolla voi myös helposti hallita useita latauskokoonpanoja.

Kuten myös omassa tuotekehityksessä, vaativat laatukriteerimme takia, valitsemme yhteistyökumppaneiksi vain alansa parhaat toimijat, urakoitsijat ja laitevalmistajat. Toimittamamme latauslaitteet ovat alansa ehdotonta huippua.

Pyydä tarjous latausasemista ja asennuksesta yritykselle, tulemme mielellämme veloituksetta paikanpäälle katsomaan. Teemme myös latausasema-projektienkartoituksia, melkein kaikissa kohteissa esiselvitys on tarpeen päätöksenteontueksi ja auttaa mahdollisessa kilpailutuksessa. Voit jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeella tai ole yhteydessä myyntiimme niin voimme puhelimessa tehdä lyhyen esikartoituksen. Mainitse tiedoissa osoite, suunniteltu latausasemien määrä, teho ja muut mahdolliset lisätiedot mahdollisimman tarkasti sekä jos kartoitus on tehty sen raportti.

Tutustu valmistajiin

Valitsemme yhteistyökumppaneiksi markkinoiden johtavat laitevalmistajat,
jotka tiedämme että kohtaavat meidän omat laatuvaatimukset.

Alfen

 • Alfen on yksi suurimmista julkisten latureiden toimittajista Suomessa ja Euroopassa. Latauslaitteet on suunniteltu tarjoamaan älykkäitä toimintoja jotka soveltuvat niin yrityskäyttöön kuin kotilataukseen.
 • Latureilla voidaan toteuttaa monimutkaisiakin järjestelmiä, mukaan lukien lokaali kuormanjako ja pilvipalvelut.
 • On yhteensopiva Woltti- pilvipalvelun kautta. Palvelun avulla voidaan hoitaa helposti taloyhtiöiden ja yritysten järjestelmät esim. laskutuksen ja kuormanhallinan osalta. Palveluun kuuluu myös Woltti App, jonka avulla voit hallita lataustasi.
 • Alfen on keskittynyt OCPP- laitteisiin ja tuo uudet palvelut ensimmäisten joukossa. Tulossa 2023 alussa mm. ensimmäinen V2G AC- laturi, Plug-and-Charge sekä AC-lataukseen akun status. Laturit ovat jo nyt OCPP 2.01 yhteensopivia.

Wolttinen

 • Monikäyttöinen latauslaite joka soveltuu erilaisiin lataustehotarpeisiin (omakotitalot, taloyhtiöt, yritykset ja parkkihallit).
 • Wolttinen Wallboxeilla voit ladata kaikki sähköautot oikein ja tehokkaasti
 • Erinomainen yhteensopivuus Woltti verkkopalvelun & App:n kanssa.
 • Laadukas ja kohtuuhintainen OCPP- yhteensopiva laturi

Keba

 • Keba on yksi maailman suurimpia ja laadukkaimpia laturivalmistajia, jolla on laaja valikoima tuotteita taloyhtiöille, yrityksille ja julkiseen lataukseen.
 • Keba- laturit ovat yhteensopivia esim. monien aurinkosähkö inverttereiden (esim. Fronius) kanssa. Latureita käytetään runsaasti järjestelmissä joissa on mukana tuotettua aurinkosähköä.
 • Keba-latureilla voidaan toteuttaa monimutkaisiakin järjestelmiä, mukaanlukien lokaali kuormanjako ja pilvipalvelut. Keban latureihin on mahdollista saada sisäänrakennettu mittari ja laturilla tehdyt lataukset näkyvät laturin kotelon näytöstä.

Garo

 • Garo on yksi suurimmista latauslaitteiden toimittajista Suomessa. 
 • Latauslaite soveltuu erityisesti paikkoihin, joissa tarvitaan mittaukseen perustuvaa kuormanjakoa.
 • Laitteeseen voi liittää heti tai myöhemmin erikseen myytävän mittarin lokaaliin kuormanjakoon, RFID moduulin tai verkkoyhteyden.

Wallbox Commander 2

 • Wallbox on maailmalla tunnettu latausasemien ja järjestelmien valmistaja, joka luo älykkäitä latausjärjestelmiä, joissa yhdistyvät huipputeknologia ja erinomainen muotoilu.
 • Wallbox Commander 2 Latausasema on erinomainen ratkaisu yrityksille, taloyhtiöille ja puolijulkisille pysäköintialueille, tunnistautuminen PIN-koodilla
Fibox BluEV Latausasema 2x22kW - Wolttinen

Fibox

Fibox on kotimainen, laadukkaiden latausasemien kehittäjä ja valmistaja.

Taloyhtiöille ja yrityksille suunnatut Fibox latausasemat ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi niin asennuksen kuin käytön suhteen ja ne ovat tehty kestämään säässä kuin säässä.

Fibox latausasema on tehty vaativiin olosuhteisiin ja niiden toteutuksessa on huomioitu turvallisuus ja luotettavuus.

Woltti -verkkopalvelu

 • Helppo ja kattava verkkopalvelu autonlatauksen hallintaan yrityksille.
 • Woltti-verkkopalvelu on avoin OCPP-pohjainen toteutus.
 • Palveluun kuuluu Woltti APP sovellus sekä erillinen laskutus- ja hallintanäkymä, jonka avulla voi helposti tehdä laskutuksen, seurata sähkönkulutusta, lisätä RFID- kortteja ja käyttäjiä sekä seurata sähkönkulutusta.

Ota yhteyttä jo tänään!

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.