Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Kuormanhallinta

Oma filosofiamme latausjärjestelmien osalta lähtee siitä, että aina kannattaa miettiä ratkaisua pitkälle tulevaisuuteen. Siksi suosimme toteutuksissa poikkeustapauksia lukuunottamatta täysitehoisia latausasemia. On totta, että esim. hybridiautot pärjäävät pienemmälläkin teholla. Sähköautot lisääntyvät kuitenkin nopeasti ja suurin osa päivistä lataustarve hoituu esim. 1,8kW teholla. Kuitenkin silloin kun nopeampaa latausta tarvitaan, on tarve monesti kriittinen sillä pikalatureita ei aina ole saatavilla. Hitaalla laturilla latausta ei voi nopeuttaa, mutta nopealla sitä voi aina hidastaa ja optimoida.

Autonlataus kuluttaa paljon virtaa ja siksi sähköjärjestelmiä ei ole yleensä mitoitettu niin, että esim. useamman latausaseman asennus onnistuu ilman kuormanhallintaa. Kuormanjako on yksi tärkeimmistä latausjärjestelmää hankittaessa huomioitavista asioista. Meiltä saat kaikki vaihtoehdot, niin verkkopohjaiseen kuin lokaaliin kuormanjakoon. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme asiasta lisää. Kuormanjaon ratkaisut ovat aina tapauskohtaisia ja myös laitteiden valinta riippuu kohteesta. Olemme vallinneet laitetoimittajamme (Alfen, Keba, Garo ja Smappee, Wolttinen) siten että pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun jokaisessa tilanteessa.

Yli 50 % omakotitalojen ja yli 80 % yritysten ja taloyhtiöiden järjestelmistä vaatii jonkunlaista kuormanhallintaa. Tarjoamme markkinoiden kattavimman valikoiman kuormanhallintamahdollisuuksia joko SaaS- palveluna, lokaalina mittaukseen perustuvana järjestelmänä tai yksinkertaisena laitekohtaisena kuukausimaksuttomana palveluna.

Kuormanjaon ohella on mahdollista optimoida esim. aurinkoenergian käyttöä, silloin kun sitä on tarjolla.

Kuormanjako voi olla joko staattista (yksi ennalta asetettu maksimikapasiteetti) tai dynaamista (kuorman mukaan säätyvää, yleensä mitataan koko järjestelmän kulutusta). Kuormaa voi hallita myös vaiheittain, tällä hetkellä suuri osa latauksen käyttäjistä on hybridiautoja ja silloin vaiheiden oikealla asennuksella ja kuormanjaolla saadaan järjestelmä maksimaaliseen käyttöön.

Räätälöidyt latausratkaisut taloyhtiölle

Latauslaitteet, palvelut ja kuormanhallinta

Ota yhteyttä jo tänään!

Kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiöllesi.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.