Haku

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Wallbox Latauslaitteet

Wallbox on maailmalla tunnettu latausasemien ja järjestelmien valmistaja, joka luo älykkäitä latausjärjestelmiä, joissa yhdistyvät huipputeknologia ja erinomainen muotoilu. Wallbox valmistaa latausasemien sekä kotikäyttöön, että myös suurempien kokonaisuuksien toteutukseen aina julkisiin latausasemiin asti.

Wallboxin julkiseen lataukseen tarkoitetut latausasemat sopivat täydellisesti kaikkiin mahdollisiin kohteisiin. Ihanteelliset latausratkaisut sopivat niin hotelleille, lähikaupan pysäköintipaikalla tai valtateiden latausasemille.

Julkiseen lataukseen tarkoitettu Wallbox Supernova edustaa seuraavan sukupolven julkisia latureita, jotka tarjoavat 40-150 kW lataustehoa, ja tulevaisuudessa Hypernova laturilla jopa 400kW lataustehon.

Wallbox Supernova latausasemat tarjoavat erittäin nopean latauksen kaikille sähköautoille. 150kW pikalataus lisää sähköauton toimintasädettä jopa 100 km lisää vain 7 minuutissa!

Wallbox Supernova 60 ja Supernova 150

Supernova on Wallboxin uuden sukupolven DC-pikalaturi. Sen suurempi tehokkuus ja parempi luotettavuus maksimoivat käyttöajan.

Supernova 60 ja Supernova 150 ovat täydellisiä latureita kaupunkikohteiden julkisille latauspisteille ja puolijulkisille parkkipaikoille.

Wallbox Commander 2

Wallbox Commander 2 Latausasema on erinomainen ratkaisu yrityksille, taloyhtiöille ja puolijulkisille pysäköintialueille, mutta sopii hyvin myös omakotitaloon, kun halutaan isolla näytöllä varustettu Wallbox josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet.

  • Tunnistautuminen PIN-koodilla, RFID, sovellus, verkkopalvelu
  • Iso 7" värinäyttö
  • WiFi, ethernet, Bluetooth, 4G
  • Optio: dynaaminen mittaroitu kuormanhallinta