Search

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Asiakaskertomukset ja referenssimme

Tavoitteenamme on olla johtava toimija latausasemien ja järjestelmien osalta tulevaisuudessa. Meillä on nyt jo merkittäviä asiakkuuksia ja runsaasti asennettuja latureita eri puolilla Suomea. Oman tuotekehityksemme päämääränä on luoda helposti hallittava yhtenäinen tuoteperhe, joka soveltuu lukuisiin eri tarpeisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisia latausratkaisuja yksityisasiakkaille, yrityksille, taloyhtiöille, sähköliikkeille ja muille tukkuasiakkaille sekä myös ratkaisuja julkisiin kohteisiin.

Kauttamme on myyty tuhansia latausasemia ja olemme toteuttaneet vaativia latausratkaisuja niin taloyhtiöille, yrityksille, julkisiin kohteisiin kuin myös kotitalouksille. Olemme erikoistuneet monimutkaisiin kokoonpanoihin ja vaativiin asennuksiin, näin joukossa muun muassa mittaroitu dynaaminen kuormanhallinta ja aurinkosähkön yhdistämiseen autonlataukseen.

Tällä sivulla voit tutustua koottuihin asiakaskertomuksiin ja referensseihimme.

Ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhtyttä ja kysy lisää tuotteistamme tai tilaa ilmainen kartoitus taloyhtiölle, yritykselle tai julkisiin kohteisiin.

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme, tuotteista tai asennuksesta?

Lähetä meille viestiä, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Tavoitteemme on tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksille.

Kokemuksemme mukaan vaihtoehtoja on yhtä paljon kun kohteita, joten jätä mieluusti myös puhelinnumerosi – kysymyksiä ilmenee varmasti puolin ja toisin.