Haku

Hae sivustolta

New snacks on sale now for a limited time! Use code NEW for 15% off.

Garo Latauslaitteet

Älykkäät Garon latausasemat ovat kestäviä, käyttäjäystävällisiä ja valmistettu myös vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.

Garo on yksi suurimmista latauslaitteiden toimittajista Suomessa sekä merkittävä toimija useissa muissa Euroopan maissa. Yli 75-vuotisen historiansa aikana Garo on rakentanut vahvat asiakassuhteet ja hyvin kehittyneen toimittajaverkoston, joka yhdessä omien tuotanto- ja myyntiyksiköiden kanssa muodostaa alustan innovatiivisten kokonaisratkaisujen toimittamiselle.

Garon latauslaitteet soveltuvat erittäin hyvin taloyhtiöille, yrityksille tai toimistojen parkkihalleihin sekä muihin vastaavin kohteisiin, joissa tarvitaan mittaukseen perustuvaa kuormanjakoa.

Monipuoliset Garo latausasemat tarjoavat rutkasti ominaisuuksia niin kuormanhallintaan, vaiheentasaukseen, mittaukseen, seurantaan ja tunnistautumiseen.

Garo Entity Pro Latausasema 22kW - Wolttinen

Garo Entity Pro Latausasema 22kW

Tyylikkäällä muotoilullaan ja tehokkaalla ohjelmistollaan GARO Entity Pro on ihanteellinen ratkaisu taloyhtiöille.

Tehokas 22kW latausasema tukee sekä yksivaiheista että kolmivaiheista latausta ja sillä voidaan ladata kaikkia täyssähkö- ja hybridiautoja.

OCPP-yhteensopiva, ketjutettava, 4G SIM-korttipaikka, Ethernet, WiFi-mesh, RFID-lukija ja sisäinen kWh-mittari tai näkyvä MID-hyväksytty kWh-mittari. Optiona monitasoinen dynaaminen kuormanhallinta.

Garo Entity Pro kiinnitysalusta ja suojakansi latausvalmiudelle

Helppo ja tyylikäs latausvalmius, voit lisätä asemia myöhemmin ilman sähkötöitä (Hotswap)

Garo Entity Pro Kiinnitysalustalla voidaan taloyhtiölle tai yritykselle rakentaa latausvalmiudet osalle pysäköintipaikoille, mikäli latausasemia ei heti asenneta kaikille paikoille. Kiinnitysalustaan asennetaan kaapelointi valmiiksi ja varmistetaan asianmukainen suojaus asentamalla suojakansi alustan päälle.

Garo Entity Kuormanhallinta - Wolttinen

Garo Entity Kuormanhallinta

Entity on sarjan latausasemat voidaan varustaa kuormanhallintayksiköllä.

Älykäs järjestelmä varmistaa, että kiinteistön kuormitus ei ylitä rajoja ja latausasemien latausteho on sovitettu kiinteistön ajankohtaiseen sähkönkulutukseen. Kuormanhallinnalla varmistetaan, että pääsulake ei pala.

  • BASIC:Kuormanhallintayksikkö, Entity Basic, LAN, WiFi-Mesh, sisääntulot: HAN-väylä (RJ12/RJ45)
  • ADVANCE:Kuormanhallintayksikkö, Entity Advance, 2xLAN, WiFi-Mesh, sisääntulot: M-Bus, Modbus, Virtamuuntajat 5A, Antenni liitäntä.