Haku

Hae sivustolta

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Tilausehdot

Kun olet tehnyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi vuorokauden sisällä tilauksen vahvistamisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@autonlataus.com. Mikäli jokin tuote puuttuu tai ei ole saatavana, Pidätämme oikeuden hyvittää summan takaisin tai peruuttaa tilauksen.

Autonlataus.com ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin.

Jos teet useamman tilauksen peräkkäin, saatamme yhdistää tilaukset samaan toimitukseen ilman ennakkoilmoitusta.

Jos olet valinnut tilaukseen noudon, säilytämme tuotteita viikon ajan, jonka jälkeen peruutamme tilauksen automaattisesti.

Autonlataus.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Autonlataus.comin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen.

Autonlataus.comista tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.