Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Beställningsvillkor

Efter att du har lagt en beställning får du en orderbekräftelse till den e-postadress du angett. Om du inte får en orderbekräftelse i din e-post inom en dag efter att du har bekräftat beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst info@autonlataus.com . Om en produkt saknas eller inte är tillgänglig förbehåller vi oss rätten att återbetala beloppet eller annullera beställningen.

Autonlataus.com ansvarar inte för eventuella kostnader eller leveransfel om kunden lämnat felaktiga kontaktuppgifter, inte läser meddelandena vi skickar eller inte svarar på dem.

Om du lägger flera beställningar i rad kan vi kombinera beställningarna till samma leverans utan föregående meddelande.

Om du har valt avhämtning för din beställning kommer vi att lagra produkterna i en vecka, varefter vi automatiskt annullerar beställningen.

Autonlataus.com ansvarar inte för att leveransen av beställningen förhindras, försvåras eller försenas Autonlataus.com på grund av omständigheter utanför kontroll.

Finsk lag gäller för köp gjorda på Autonlataus.com . Konsumenten har möjlighet att lämna in en eventuell tvist angående leveransen till Konsumenttvistenämnden.