Kontakta oss och begär offert!

Ta kontakt

Sök

Ansök på sajten

Liquid error (layout/theme line 261): Error in tag 'section' - 'mega-menu-1' is not a valid section type Liquid error (layout/theme line 264): Error in tag 'section' - 'mega-menu-2' is not a valid section type

Returpolicy

Vi hoppas att du är nöjd med produkten du beställt och att vi kommer att ha dig som kund i framtiden.

Om du vill byta eller returnera produkten du beställt har du hela 14 dagars returrätt. Observera att produkten som ska bytas eller returneras måste vara i originalskick och helst förpackad i originalförpackning. Produkterna ska returneras oanvända och alla produktetiketter ska förvaras och fästas på produkten.

RETURINSTRUKTIONER

Fyll i returformuläret som följde med beställningen och packa produkterna
Packa de returnerade produkterna och det ifyllda returformuläret som följde med beställningen i ett transporttåligt paket.

Leverera paketet

Du kan returnera din beställning kostnadsfritt med postens kundretur.

Återvänder med Easy-koden:

Beställ en returkod på posti.fi/palautapaketti genom att ange fraktkoden (kod som börjar med JJFI). Returnera paketet till valfri Postimaskin eller till postkontoret enligt instruktionerna du fått.

Återvänder utan en Helposti-kod

Du kan returnera försändelsen via postens serviceställe. Bifoga kundreturadresskortet du fått från oss till försändelsen och ta försändelsen till posten.

UTBYTA

Bytet sker genom att returnera produkten som ska bytas och göra ett nytt separat köp av ersättningsprodukten genom webbutiken på autonlataus.com .

BRA ATT VETA OM RETURER

Returer är gratis. Du kommer att få full återbetalning för de produkter du returnerar, men vi återbetalar inte portokostnaderna. Om efter returen en rabatt du fått inte längre uppfylls, t ex en begränsad rabatt eller portorabatt, kommer detta att beaktas i det belopp som ska återbetalas.

Du har hela 14 dagars byte och retur direkt från den dag du hämtat ut beställningen

Villkoret för returen är att varorna som ska returneras är i säljbart skick.

När vi har tagit emot och behandlat de returnerade produkterna kommer vi att utfärda en återbetalning. Postleveransen går ibland ganska långsamt, speciellt för returpaket bör du vänta i lugn och ro 10-14 dagar. Vi hanterar returen så snart produkten har returnerats.

Du kommer att få en bekräftelse på återbetalningen till din e-post. Återbetalningen kommer antingen att returneras till samma betalningsmetod när debiteringen gjordes.

Läs returinstruktionerna ovan noggrant.

Om du har några frågor, kontakta oss via kontaktformuläret .